Nu kan du beställa frukost direkt till sängen med Bolt Food

Är du också morgontrött? Varför inte lyxa till morgonen med frukost på sängen isåfall? Bolt lanserar frukostleverans och bjuder på leveransen under lanseringen.

Vi vet alla att det kan kännas svårt att ta sig upp ur sängen på morgonen ibland, inte minst på helgen. Som tur är kan du beställa frukost direkt till sängen, med bara några enkla tryck på mobilen.

Sedan tidigare har man kunnat beställa mat direkt till dörren med Bolt Foods leveransapp i Stockholm. Och från och med nu erbjuder Bolt också frukostleveranser till dörren. Från flera olika caféer och restauranger i Stockholm. Bland annat – Bröd & Salt, Kaferang, Wayne’s Coffee och Hotel At Six finns med i valet av frukostpaket.

Efterlängtad tjänst av Bolts kunder

Filip Johansson som är chef för Bolt Food Sverige berättar att Bolt har hundratusentals kunder. Och just frukostleveranser är något som efterfrågats av många under en längre tid.

— Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda leveranser till ett mycket lägre pris än våra konkurrenter. Vi kommer till en början inte ta betalt alls för frukostleverans och sedan gå över till väldigt prisvärda alternativ, säger Filip.

frukost

För att beställa frukost eller mat laddar man ner Bolt Food-appen till sin telefon där man kan se de restauranger som finns i appen och deras menyer. Och innan man bekräftar sin beställning kan man i appen se både priset och beräknad leveranstid.

Bolt Foods levererar mat hem till dig. 

Vill du läsa mer?

Andra artiklar om mat & dryck hittar du här.

 

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.