En färgkoordinerad shoppingguide för våren

Artikeln innehåller annonslänkar

Med vårens ankomst är det dags att omfamna de friska och livfulla färgerna som återspeglar den spirande naturen runtomkring oss. Och vad kunde vara mer passande än att välkomna våren med en färgkoordinerad shoppingguide som hyllar en av naturens mest förtrollande nyanser – grönt?

Med många födelsedagar som närmar sig, vad skulle inte vara mer uppskattat än en korg fylld med dessa gröna skatter? För vem skulle inte bli glad för en samling av kvalitativa produkter som inte bara är estetiskt tilltalande utan också bidrar till välbefinnandet? Från hudvård till tandvård, låt oss utforska dessa gröna skönhets- och hälsoprodukter som inte bara är färgglada utan även effektiva och miljövänliga.

Estrid Rakhyvel “Matcha”

För att börja dagen med en känsla av fräschör och välmående är Estrids rakhyvel “Matcha” ett utmärkt val. Den perfekta pastellpistagefärgen inspirerad av matcha latte och färska snittblommor ger inte bara en visuell fröjd utan också en kvalitativ rakupplevelse. Med ett startpris på 199 kronor (prenumeration 95 kronor) erbjuder detta kit både stil och funktion.

CeraVe Foaming Cleanser

För daglig rengöring som är skonsam och effektiv rekommenderas CeraVe Foaming Cleanser. Denna mjukt skummande rengöringsgel för ansikte och kropp är speciellt anpassad för normal till fet hud. Med tre essentiella ceramider, niacinamid och hyaluronsyra hjälper den till att avlägsna överflödig talg, orenheter och makeup utan att störa hudens skyddande barriär. Prissatt till 195 kronor är detta en oumbärlig del av din dagliga hudvårdsrutin.

CeraVe Hydrating Cleanser

För de med normal till torr hud är CeraVe Hydrating Cleanser det perfekta valet. Denna återfuktande rengöringsgel för ansikte och kropp rengör utan att störa hudens skyddande barriär. Med tre essentiella ceramider och hyaluronsyra samt MVE-teknologi för kontinuerlig återfuktning, håller den huden mjuk och återfuktad hela dagen. Prissatt till 135 kronor är detta ett prisvärt alternativ för en strålande hud.

The Humble Co. Humble Brush Adult

När det kommer till tandborstning finns det ingen anledning att kompromissa mellan kvalitet och miljövänlighet. The Humble Brush Adult erbjuder en tandborste med ett handtag gjort av 100% nedbrytbart bambu och BPA-fria nylonborst med 65% växtbaserat material från rapsfrön.

The Humble Co. Natural Toothpaste – Fresh Mint

För att komplettera din miljövänliga tandborste erbjuder The Humble Co. Natural Toothbrush – Fresh Mint en tandkräm som är noggrant framtagen för att förebygga karies och skydda mot plack. Med en naturlig fräsch mintsmak och fri från SLS och parabener, erbjuder denna tandkräm en effektiv skyddsnivå med 1450ppm natriumfluorid. Prissatt till 35 kronor är denna tandkräm inte bara effektiv utan också en ekoinnovativ förpackningslösning.

La Roche-Posay Effaclar Micro-peeling Purifying Gel

Avslutningsvis, för att bekämpa orenheter och överskottstalg, rekommenderas La Roche-Posay Effaclar Micro-peeling Purifying Gel. Denna parfymfria gel reducerar orenheter och rengör porerna effektivt. Med ett pris på 345 kronor erbjuder den en högpresterande lösning för en klarare och renare hud.

Vill du läsa mer? Klicka här. Följ oss på vår Instagram @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.