Moderna Livet

Moderna Livet är ett onlinemagasin för dig som är mitt i livet.

På modernalivet.se får du läsa om olika vägar att gå genom livet. Det handlar om karriär, resor, upplevelser och verklighetsförankrade, ibland tabubelagda, ämnen som kan sätta käppar i hjulen. Vi lyfter ämnen som kan förbättra vår hälsa och för att förgylla vardagen hittar vi och berättar om Stockholms bästa ställen och händelser.

Vi vill lyfta människor bakom nytänkande startups och väletablerade företag, för det är dom som leder vårt samhälle framåt och bidrar med innovation.

Vi vill att sajten ska vara lättläst som sociala medier och mindre av en nyhetssajt. Därför jobbar vi mycket med bilder och rörligt.

 

Vår story
Vi såg att det saknades en kanal som lyfter personer bakom innovativa idéer, startups och företag. Med våra artiklar och intervjuer vill vi komma dessa personer nära inpå och höra om deras livsberättelser.

Vi vill komma bort från idén att digital livsstilsjournalistik innebär snabba artiklar som fokuserar på siffror och listor. Vi tror på att göra mer genomarbetade artiklar med innehåll som inspirerar och engagerar. Därför startade vi i februari 2019 Moderna Livet.

 

Om oss
Vi kallar oss själva för en startup. Vi är ett team av skribenter som alla är mitt i livet med olika livsaktuella ämnen som besjälar oss. Vi driver Moderna Livet för att det engagerar och ger energi. Vi tror på att göra det bästa av varje dag, vilket gärna får innebära att ta hjälp av andra.

 

Våra värderingar

Tre värdeord är grundläggande för Moderna Livet och för hur vi driver vår verksamhet:

Mångfald. Vi älskar mångfald och nytänkade. På Moderna Livet vill vi sticka ut och bevaka olika ämnen som berör och väcker nyfikenhet.

Engagemang. Engagemang skapar resultat. Vår förmåga att känna engagemang påverkar vardagens alla inslag.

Trovärdighet. Moderna Livet vill leverera högsta trovärdighet gentemot våra läsare och partners.

Om du är intresserad av att komma i kontakt med oss, skicka ett mejl till [email protected].

.

Chefredaktör
Matskribent
Skribent, Karriär & Livsstil
MEDGRUNDARE & CD
LIVSSTILSEXPERT
Skribent, Karriär & Hälsa
Skribent
Skribent
REDAKTÖR
Skribent & Ambassadör
Kost- och hälsoexpert
KROG- OCH NÖJESEXPERT
JURISTEXPERT
Skribent, Inredning

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.