Nu kan du unna dig en vuxenhelg – fast med barnen

Elite Hotels lanserar ett nytt lekfullt koncept – Palace Playground. Elite Hotels of Sweden presenterar stolt Palace Playground, en fantasifull lekplats på Elite Palace Hotel i Stockholm, designad för att ge de yngsta gästerna en enastående hotellupplevelse.

Palace Playground erbjuder barnpassning i en trygg miljö som ett komplement till hotellets helhetskoncept. Denna unika service tillgodoser både vuxna och barns behov genom att erbjuda barnpassning för de yngre gästerna. Besökare behöver inte vara boende på hotellet för att dra nytta av denna omtänksamma tjänst, utan kan exempelvis vara spagäster på Vana Spa. Alla är välkomna att använda Palace Playground och bidra till en harmonisk atmosfär för både vuxna och barn. Hotellet erbjuder flexibla bokningsalternativ där gästerna kan boka upp till 2 timmars barnpassning. Miljön är anpassad för barn från 4 år och uppåt. Antalet barn regleras för att undvika för stora grupper och säkerställa en trygg och rolig upplevelse.

Allt från bollhav till biograf

Öppnandet av Palace Playground innebär en ny dimension till hotellets familjevänliga atmosfär, med allt från bollhav till biograf. Beläget mitt i Vasastan tar Elite Palace Hotel ännu ett steg mot att skapa minnesvärda stunder för hela familjen.

Sveriges största familjeägda hotellverksamhet, Elite Hotels of Sweden, expanderar sitt exklusiva utbud genom det skräddarsydda konceptet Palace Playground. Detta innovativa lekrum är designat över två plan och erbjuder en mångfald av aktiviteter. Vi hittar en reception, leksakskafé, mysiga krypin, spel, pyssel och en walk-in-closet full med utklädningskläder. Med Palace Playground strävar hotellet efter att erbjuda en unik upplevelse för barnen samtidigt som föräldrarna kan njuta av hotellets premiumfaciliteter, inklusive Vana Spa.

Palace Playground är inte bara en plats för lek och skoj, utan en symbol för vår filosofi att varje gäst, oavsett ålder, ska känna sig som en hedersgäst under sin vistelse hos oss. Vi ser fram emot att välkomna familjer till denna unika och inspirerande miljö, där glädje och kreativitet står i centrum,” säger Jessica Carlde, General Manager på Elite Palace Hotel.

Genom införandet av Palace Playground förstärker Elite Palace Hotel sitt premiumkoncept för att erbjuda gästerna en komplett och bekymmersfri upplevelse. Genom att kombinera lyxigt boende med omtanke om hela familjen positionerar sig hotellet som en attraktiv destination. Utvecklingen för helhetskonceptet kommer att fortsätta under hösten 2024, vilket ytterligare befäster Elite Palace Hotels ställning som en komplett destination i centrala Stockholm.

Vana Spa

På Vana Spa möts man av lyx, lugn och harmoni. Här finns allt du kan tänkas behöva: badrockar, handdukar, tofflor och separata nycklar till skåpen. Duscharna är avskilda och rymliga, vilket genomsyrar hela upplevelsen med en känsla av lyx. Anläggningen har också ett stort gym för den som vill träna innan poolen, och när du väl är inne i spaanläggningen kan du koppla av i bekväma loungemöbler med lugn musik i högtalarna. Här finns också en stor pool för simning, en jacuzzi med helkroppsmassage i form av hydromassage, bastur, regnduschar och till och med kallduschar – allt du kan önska dig. Runtomkring kan du också njuta av en kopp te eller citronvatten, eller om du föredrar något mer uppfriskande finns det även möjlighet att beställa en kall dryck som rosévin, öl eller en smoothie från baren. Efteråt finns det hårfönar, tops, pads, rengöring och bodylotion, som sagt; allt du behöver!

Hela upplevelsen präglas av ett vackert bemötande, både från personalen vid alla stationer och från den omgivande miljön. Elite Palace Hotel får en välförtjänt toppbetyg på 10/10 stjärnor från oss på Moderna Livet.

För att komma till Elite Palace Hotels hemsida, klicka här!

Vill du läsa mer? Klicka här. Följ oss på vår Instagram @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.