De hetaste trenderna på TikTok just nu

TikTok har etablerat sig som en av de mest inflytelserika sociala medieplattformarna där användarna ständigt skapar och delar innehåll som sprider sig som en löpeld.

Med nya utmaningar, danser och underhållande klipp dyker upp varje dag kan det vara svårt att hålla sig uppdaterad. Så låt oss ta en titt på några av de hetaste trenderna som tar TikTok med storm just nu.

Bust It Challenge

Bust It Challenge är en dansutmaning som börjar med att deltagaren är klädd i vardagskläder och gör en enkel rörelse till låten “Buss It” av Erica Banks. När refrängen träffar, förvandlas de plötsligt till festkläder och dansar vilt. Utmaningen har fått människor att visa upp sina transformationsförmågor och kreativa dansrörelser.

Nature’s Cereal-trenden

Nature’s Cereal-trenden har inspirerat människor att experimentera med sina frukostvanor. Den går ut på att blanda bär, kokosvatten och is i en skål för att skapa en fräsch och hälsosam frukostskål. Det här enkla receptet har blivit en viral hit och fått människor att dela sina egna variationer.

DIY-Beauty Hacks

TikTok har blivit en plattform för att dela smarta skönhetsknep. Användare delar sina egna DIY-skönhetsprodukter och -rutiner, allt från naturliga ansiktsmasker till hemgjord hårvård. Detta har gjort att fler experimenterar med hemmagjorda skönhetslösningar.

Retro Fashion

Retrostilen är tillbaka och trendar på TikTok. Användare delar sina vintagekläder och retroinspirerade outfits. Allt från 80-talskostymer till 90-talsjeans är populära, och användare delar tips om hur man stylar dem på ett modernt sätt.

Resehacks och Tips

Medan resandet gradvis återvänder till det normala delar användare på TikTok sina bästa resehacks och tips. Från att boka billiga flygbiljetter till att hitta dolda pärlor på olika destinationer, finns det gott om värdefull information för resenärer.

I’m busy challenge

Denna utmaning låter användare visa upp sin förmåga att byta från avslappnad till uppklädd genom att klippa direkt från en hemmamiljö till en mer festlig sådan. Den har blivit en rolig och kreativ viral trend.

Sustainable Living

Hållbarhet och miljövänliga livsstilsval är ett alltmer populärt ämne på TikTok. Användare delar sina bästa tips för att minska sin påverkan på planeten, från att minska plastanvändningen till att odla sina egna grönsaker.

#BookTok

Bokentusiaster samlas under hashtaggen #BookTok för att diskutera och rekommendera böcker. Många böcker som har fått uppmärksamhet på plattformen har blivit bästsäljare, och användare delar recensioner och bokdiskussioner.

“What I eat in a day”

Användare delar sina matvanor under dagen, från frukost till middag. Detta ger inspiration till måltider och recept, samtidigt som det ger en inblick i olika kostvanor runt om i världen.

Pet TikTok

Husdjur är alltid populära på sociala medieplattformar, och TikTok är inget undantag. Användare delar roliga och gulliga klipp av sina djur, inklusive trick, danser och söta ögonblick.

TikTok är en plattform som ständigt förändras och utvecklas, och dessa trender är bara ett axplock av det mångfaldiga innehållet som användarna skapar. Oavsett om du är ute efter underhållning, inspiration eller lärande finns det alltid något nytt och spännande att upptäcka på TikTok.

Vill du läsa mer? Klicka här! Följ oss på Instagram @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.