Sofia Richie blir SkinCeuticals nya globala varumärkespartner

I anledning av den kommande Internationella Kvinnodagen, lyfter vi fram kvinnor som inspirerar oss. En exceptionell kvinna som inspirerar med sitt mod, sin passion och sitt engagemang är Sofia Richie Grainge, modell och entreprenör. Nu blir Sofia Richie Grainge SkinCeuticals nya globala varumärkespartner.

Sofia Richie Grainge har just blivit SkinCeuticals nya globala varumärkespartner. Hennes framträdande roll inom hudvårdsbranschen är ett tydligt bevis på hennes oöverträffade engagemang för vetenskaplig hudvård och kvinnligt entreprenörskap.

Som en modell och affärskvinna har Sofia visat på enastående ledarskap och självständighet. Genom att bli en förebild för många unga kvinnor världen över, har hon inspirerat och uppmuntrat andra att följa sina drömmar och kämpa för sina mål. Hennes beslutsamhet och vilja att följa sitt hjärta har banat väg för hennes framgångar och gjort henne till en ikon inom branschen.

Sofia Richie x SkinCeuticals

Som varumärkespartner kommer Sofia Richie Grainge att synas i en global kampanj. En kampanj där hon visar upp sin hudvårdsrutin, “The Sofia.” Skräddarsydd speciellt för Richie Grainge av Dr. Mamina Turegano – trippel-certifierad estetisk hudläkare och SkinCeuticals varumärkespartner, är rutinen en introduktion till varumärkets integrerade hudvårdsapproach och kan användas dagligen eller i kombination med in-office-procedurer. Med SkinCeuticals-staplar: Simply Clean Cleanser, C E Ferulic, H.A. Intensifier, Triple Lipid Restore och Daily Brightening Sunscreen, kommer “The Sofia” att finnas tillgänglig att köpa på SkinCeuticals webbplats.

“Vi är mer än glada över att välkomna Sofia som varumärkespartner. Sofias höga standarder för hudvårdsinnovation och hennes förtroende för hudläkares expertis speglar perfekt SkinCeuticals värderingar. Sofia, tillsammans med Dr. Mamina Turegano, är betrodda röster som kommer att utbilda generationer av hudvårdsentusiaster om SkinCeuticals integrerade hudvårdsapproach.” – Julien Chardon, Global General Manager, SkinCeuticals

 

Vill du läsa mer? Klicka här. Följ oss på vår Instagram @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.