Så skapar du en minnesvärd halloween för dina barn

Halloween är en av de mest spännande tiderna på året för barn. Det är en chans att klä ut sig, äta godis och njuta av en helkväll med skräck och skratt.

Om du vill göra årets Halloween minnesvärd för dina barn, har vi samlat några idéer som kommer att göra högtiden till en riktig fest.

Spöklika dekorationer

Inled firandet med att dekorera ditt hem. Gör det tillsammans med dina barn genom att skapa spöklika dekorationer. Ni kan göra spöken, fladdermöss, eller spindlar av papper eller tyg. Låt barnen vara kreativa och ge dem frihet att dekorera efter sin smak.

Skapa enkla kostymer

Förbered en kostymparad genom att hjälpa dina barn att skapa sina egna kostymer. Det behöver inte vara dyrt eller avancerat. Använd vad ni har hemma och låt fantasin flöda. Det är en rolig och kreativ aktivitet som barnen kommer att älska.

Godisjakt i trädgården

En klassisk aktivitet som alltid går hem är en godisjakt. Göm godis eller små överraskningar runt trädgården eller i hemmet och låt barnen jaga efter dem. Det är en aktivitet som ger barnen både skratt och godis.

Halloween-bakning

Sätt igång ugnen och baka skrämmande godsaker tillsammans med dina barn. Ni kan göra spökkakor, spindelbullar eller pumpainspirerade bakverk. Låt barnen vara delaktiga i varje steg, från att blanda ingredienserna till att dekorera godsakerna.

Skräckfilm-maraton

När mörkret faller kan ni krypa upp i soffan och ha ett skräckfilm-maraton. Välj filmer som är lämpliga för barnens ålder och njut av spänningen och skräcken tillsammans. Glöm inte att ha några mysiga filtar och popcorn redo.

Bus eller godis

Sist men inte minst, se till att ge dina barn möjligheten att gå “bus eller godis”. Ta dem till grannskapets dekorerade hus eller ordna en säker trick or treat-runda i din egen trädgård eller i hemmet. Det är en viktig del av Halloween-upplevelsen som barnen kommer att älska.

Halloween är en tid för att skapa minnen och ha roligt tillsammans med dina barn. Med dessa enkla och roliga aktiviteter kan du göra högtiden minnesvärd och fylld med skratt och glädje. Så ta på er era bästa kostymer, sätt igång med aktiviteterna och njut av en underbar Halloween tillsammans med dina barn.

Vill du läsa mer? Klicka här! Följ oss på Instagram @modernalivet

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.