Så håller ni relationen vid liv efter att det har kommit barn in i bilden

Annonssamarbete med Sinful

De flesta föräldrar kan skriva under på att barn är tidskrävande, ibland väldigt tidskrävande. Vi älskar dem mer än något annat och är villiga att göra allt för dem. Så ibland kan det vara svårt att hitta tid för förhållandet också. Men det är enormt viktigt att ta sig den tiden, för er glädje gagnar inte enbart er själva, utan också era barn.

Barn känner snabbt av om ni som föräldrar är upprörda eller inte kommer överens, så ni bör absolut sätta av tid till att ta hand om varandra och den intimitet ni delar. Sex spelar en viktig roll när ni som par ska hålla gnistan i förhållandet vid liv. Tyvärr tror många att det är omöjligt att hitta tid för sex när det finns barn i hemmet, men det är det inte alls. Det handlar bara om att ni ska prioritera och vara lite flexibla. Vem har sagt att sex måste ske på ett visst sätt eller vid en viss tidpunkt?

Så ser ni till att sex inte blir tråkig vardagsmat

Ett av de största problemen med att hålla sexlivet igång efter en familjeökning, är att man inte anstränger sig tillräckligt. För många kan det till och med kännas som en plikt som bara ska genomlevas. Det är naturligtvis inte den typen av sex vi menar att ni ska prioritera. Tvärtom, ni ska ha roligt sex! Sex som ger er möjlighet att utforska och för en stund inte fokusera på någonting annat än varandra.

Om ni vill ha lite hjälp med att piffa till det i sovrummet kan ni titta inom Sinful, Nordens största sexshop online. De erbjuder ett brett utbud av sexleksaker som kan inspirera er till ett bättre sexliv. Ni kan gå in på hemsidan tillsammans och välja bland massor av godsaker. Bara det att göra lite research och välja ut några fräcka produkter tillsammans kan faktiskt fungera som en sorts förspel. Det skapar både spänning och förväntan, vilket kanske rentav leder till att ni inte kan vänta på att era nya leksaker levereras, utan blir tvugna att tjuvstarta utan dem.

Vilka sexleksaker är bäst för par?

Om ni inte har några större förkunskaper kring sexleksaker kan det vara svårt att veta var man ska börja. Det finns en uppsjö av olika produkter och modeller att välja bland, vilket kan göra inköpsprocessen både oöverskådlig och lätt förvirrande.

En av de mest populära parprodukterna är en klassisk dildo, något som de flesta känner till och förstår sig på. En annan populär produkt är en Magic Wand. Här får ni nämligen en sorts 2-i-1 produkt, eftersom den både kan användas som klitorisvibrator och massageapparat. Ni kan till exempel börja med att ge varandra en sensuell och djupgående massage som förspel, för att sedan låta de kraftfulla vibrationerna stimulera klitoris till en intensiv och oförglömlig orgasm. Om det låter lockande kan ni till exempel titta närmare på Velve Macy. Med fantastiska recensioner från Sinfuls kunder kan ni vara säker på att få en produkt som levererar på alla plan och håller liv i ert sexliv många år framåt.

Om ni vill ha lite olika saker att experimentera med i börja är det ett starter kit ni ska satsa på. Här kan ni ta del av de mest grundläggande leksakerna, noggrant utvalda för människor utan någon större erfarenhet, men som är nyfikna på att utforska vad som finns tillgängligt. Ni kan även hitta massor av färdiga set med olika inriktning. Om ni är nyfikna på exempelvis analsex kan ni prova Sinful Get Started Anal. Eller testa Sinful Tie Me Up, som fokuserar på fräck BDSM-utrustning, om ni vill prova på sådant.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.