Missa inte dessa filmer på bio under Juli-Augusti

Film-och serietipsaren Anders Färber nämner här kommande biofilmer ni bör hålla utkik efter.

Bildkälla: Sony Pictures

Biograferna är öppna och mildare restriktioner gör det möjligt för allt fler att njuta av en biofilm i sommar. Viktigt att fortfarande tänka på att hålla avstånd och att ta hand om er även i biosalongerna.

Här kommer tips på filmer ni inte vill missa.

Black Widow

Premiär: 7 Juli

Skådisar: Bl.a. Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour

Film nummer 24 i Marvels Cinematiska Universum och Black Widows första och efterlängtade solofilm. Händelserna tar vid efter ‘Captain America: Civil War’ och en Natasha Romanoff på flykt tar itu med en livsfarlig konspiration som har band till hennes förflutna. Romanoff möter inte bara en kraft som gör vad som helst för att förgöra henne utan hon måste samtidigt göra upp med sitt förflutna som spion och de brustna förhållanden hon lämnade efter sig långt innan hon blev en Avenger.

 

Hurra! Land i sikte

Premiär: 9 Juli

Regnar det och barnen vill hitta på nåt roligt? Dags för film? Ta då med dem på detta äventyr som hela familjen kan njuta av.

Busiga Finny och Leah är bästa vänner och befinner sig ombord på Noaks ark. Arken har dock börjat driva planlöst på öppet hav vilket leder till att ombord börjar matförråden att sina och freden mellan djuren är hotad. När olyckan sen är framme så faller Finny och Leah överbord vilket kastar dem in i ett galet äventyr som inkluderar brinnande vulkaner, mystiska varelser och hemliga platser. Färden tillbaka till arken har börjat, men vägen dit är tuff och den stora frågan är om arken ens finns kvar?

Old

Premiär: 23 Juli

Skådisar: Bl.a. Gael García Bernal, Vicky Krieps, Rufus Sewell, Ken Leung

Visionära skaparen av film M. Night Shyamalan bjuder och på en ny skräckinjagande och mystisk thriller.

En familj är på en tropisk semester och finner en underbart vacker strand avskild från den stora massan. Paradiset verkar funnet, men något är inte riktigt som det ska vara. På något sätt påskyndas åldrandet vid denna plats extremt snabbt och att fly till säkerhet bevisar sig svårt. Nu måste de lösa mysteriet innan åldern tar ut sin rätt.

Fast & Furious 9

Premiär: 14 Juli

Skådisar: Bl.a. Vin Diesel, Helen Mirren, Michelle Rodriguez, Charlize Theron

Enormt populära filmserien är på nummer 9 och fortsätter utvecklingen på samma sätt som tidigare så kommer vi bjudas på extremt mycket action med snabba bilar. Denna gång hotas lyckliga tillvaron av en världsomspännande konspiration och Dom måste konfrontera synder från sitt förflutna för att rädda de han älskar mest.

Undine

Premiär: 23 Juli

Skådisar: Bl.a. Paula Beer, Franz Rogowski, Gloria Endres de Oliveira, Maryam Zaree

En nytolkning av legenden om vattennymfen.

Undine bär på ett mystiskt förflutet. När hennes älskare lämnar henne drivs hon av ödet till hämnd och att återvända till sitt rätta element, flodens vatten. En ny man träder dock in i hennes liv och kärleken väcks till liv ännu en gång. Kan det vara vad som räddar Undine från vad ödet tidigare har bestämt åt henne?

The Suicide Squad

Premiär: 6 Aug

Skådisar: Bl.a. Margot Robbie, Idris Elba, Joel Kinnaman, John Cena

Rebooten är här. Margot Robbie är återigen vår favoritpsykopat Harley Quinn och blir ,tillsammans med ett gäng klassiska skurkar, dumpade på avlägsna ön Corto Maltese med ett uppdrag. Under ledning av Rick Flag får de i uppdrag att bekämpa fienden, men minsta snedsteg innebär döden. Antingen via de fiender de möter eller av sambandscentralen, ledd av Amanda Waller, som håller koll på varje minsta rörelse de tar. Förbered er på en hel del action och förmodligen härliga skratt.

The Father

Premiär: 20 Aug

Skådisar: Bl.a. Antony Hopkins, Olivia Colman, Olivia Williams, Imogen Poots

En gripande film om åldrande och hur en värld kan ses som naturlig för någon, men vanvettig för andra.
Anthony är på väg mot att fylla 80 år och hans familj oroar sig för hans hälsa. Anthony själv anser att han har det bra i sin bekväma våning, men hans dotter Anne ser hur han försvinner mer och mer in i sin egna värld av minnen och föreställningar.
Ett starkt drama med lysande skådespelarinsatser.

Det var allt för denna gången, men håll utkik efter fler premiärer som kan passa er. Håll även utkik efter kommande recensioner.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.