& Other Stories går ihop med fotografer världen över inför kvinnodagen

I samband med den internationella kvinnodagen har & Other Stories valt att samarbeta med nio talangfulla fotografer världen över. Dessa fotografer har inspirerat Stories till att ta fram kampanjen ”Her image, her story”, där fotograferna har vänt kameran mot sig själva.

I en serie av självporträtt har fotograferna gestaltat och fångat deras autentiska jag – med förhoppning att inspirera andra att göra samma sak; äga sin egen berättelse.

Gia Coppola, Wang Ziqian, Amanda Charchian, Grace Bukunmi, Wai Lin Tse, Laura Kampman, duon Lottermann & Fuentes och svenska Ewa-Marie Rundquist har alla utryckt sin berättelse och gestaltat det genom ett självporträtt med förhoppning om att få andra att utrycka sig själva och dela med hashtag #herimageherstory. För varje hashtag kommer & Other Stories donera €1 till organisationen CARE.

— & Other Stories uppmuntrar alltid till individualitet, så vi ville att årets kvinnodag skulle hylla självuttrycket. Genom att samarbeta med de utvalda fotograferna, som vi beundrar och ber dem att dela sina berättelser genom självporträtt, hoppas vi att inspirera våra kunder att reflektera över sina uttryck och känna sig inspirerade att utforska kraften i denna berättelse, säger Anna Nyrén, Chef för co-labs & Other Stories.

Vi hoppas på att inspirera våra kunder att reflektera över sina uttryck och känna sig inspirerade att utforska kraften i denna berättelse

Självporträtten tillgängliga som posters
Alla fotografers självporträtt kommer finnas tillgängliga som posters (50 x 70 cm) och finnas i en limiterad upplaga i butik och online. Priset för en poster är 250SEK och all försäljning kommer oavkortat gå till organisationen CARE.

& Other Stories fyller sju år på Internationella kvinnodagen 2020. Sedan deras lansering 2013 har de arbetat med många begåvade och mångsidiga kvinnor som Kim Gordon, Rachel Antonoff, Lena Dunham, Iris Apfel, Hari Nef, Kate och Laura från Rodarte, Giorgia Lupi, Tennessee Thomas från The Deep End Club, Camille Bidault Waddington och dansgruppen LA City Municipal Dance Squad.

— Jag gillar tillfällena i livet som är slumpmässiga, samt mindre konstruerade och poserade. Det är då magi kan uppstå, säger Gia Coppola som är en fotograf och filmare baserad i L.A. Hennes kommande film Mainstream har premiär senare i år.

Självporträttet uppmanar mig att vara tillfreds och ha tålamod, så att jag verkligen kan vara autentisk.

Följ fotoflödet under hashtaggen #herimageherstory eller på Instagramkontot @andotherstories.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.