Italienska Granarolo lanserar goda ostnyheter

Svenska ostälskare har nu två spännande nyheter att se fram emot, tack vare Italienska Granarolo. Med deras senaste tillskott till osthyllan blir matlagning och smakupplevelsen ännu mer italiensk och spännande.

Granarolo, den största italienska mejerigruppen som ägs av 700 italienska mjölkbönder, har lanserat två nya ostar: Quattrocento Grovriven och Burratine. Dessa läckerheter kommer säkerligen glädja alla som uppskattar äkta italiensk matkultur och ost.

Quattrocento Grovriven – Den Hårdaste Osten i Stan

Granarolo Quattrocento Grovriven är en äkta italiensk hårdost som tar smakupplevelsen till nya höjder. Namnet “Quattrocento” betyder 400 på italienska och speglar det faktum att det krävs mer än 400 liter komjölk för att producera en enda 40 kg tung osthjul. Denna fantastiska ost lagras i minst 10 månader för att utveckla sin djupa smak och textur.

Den verkliga fördelen med Quattrocento Grovriven är dess användarvänlighet. Denna grovrivna ost är kan du använda i din matlagning, oavsett om du vill smaksätta en pasta, toppa en sallad eller förhöja smaken på din favoriträtt. Förpackningen är smart återförslutningsbar, vilket betyder att du kan njuta av den fantastiska smaken när du vill utan att oroa dig för att ostresterna torkar ut. Priset är förmånligt med endast 36,90 kr för 85 g.

Burratine – En Småbit av Himmelen

Burrata och Mozzarella är älskade ostar i Sverige, och nu har Granarolo lanserat något alldeles speciellt för ostälskare. Granarolo Burratine är en oemotståndlig miniatyrversion av den populära Burrataosten. Tillverkningen av Burrata involverar att fylla en Mozzarella med strimlad Mozzarella och grädde. Vilket resulterar i en krämig, len och utsökt smakupplevelse.

Burratine är den perfekta portionsstorleken för att njuta av denna underbara ost. Som man säger, “är de små, får man ta två.” För cirka 49,95 kr får du 150 g Burratine, vilket motsvarar tre små ostar.

Matlagningsinspiration från Linnéa Seidel

För dem som vill experimentera med dessa nya ostar har matbloggaren Linnéa Seidel, känd som @linneaskafferi, skapat spännande recept. Du kan prova Smashed Broccoli med Quattrocento Grovriven, baka Quattrocentofocaccia eller njuta av Minifrittatas med Burratine för en äkta italiensk smakupplevelse hemma.

Satsa på Äkta Italiensk Matkultur med Granarolo

Granarolo har länge varit ett självklart val för italienska konsumenter när det gäller ost. Med lanseringen av Quattrocento Grovriven och Burratine i Sverige, vill företaget inspirera ännu fler att omfamna den italienska matkulturen. Dessa nya ostar erbjuder kvalitet, smak och en genuin italiensk upplevelse, och de är ett utmärkt sätt att ta din matlagning till nästa nivå.

Så nästa gång du besöker osthyllan, överväg att ta med dig en bit av Italien hem med Granarolo Quattrocento Grovriven och Burratine. Med dessa läckra nyheter i ditt kök kan du skapa autentiska italienska rätter som kommer att imponera på dina smaklökar och gäster. Buon appetito!

Vill du läsa mer? Klicka här. Följ oss på vår Instagram @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.