Bästa serierna på Netflix 2021 hittills

Filmexperten: Här är de bästa serierna 2021 du inte får missa

Undrar du vad du ska se på Netflix ikväll? Missa inte våra tips på de bästa serierna 2021. Vi uppdaterar listan varje vecka.

Netflix satsar stort på serier och har ett brett utbud, dessutom med något för alla. Därför kan det vara svårt att välja vad man ska titta på. Missa därför inte vår guide till de bästa serierna på Netflix 2021. Den uppdateras varje vecka för att hjälpa dig välja det som är bäst just nu.

Om du hellre vill se på film så kolla in vår guide till Riktigt bra feel good-filmer som finns på Netflix eller Bästa skräckfilmerna – 11 rysligt bra skräckfilmstips på Netflix

Lupin

En Netflix-serie med “En oväntat vänskap”-stjärnan Omar Sy. Succéserien är modern take på den franska klassiska berättelsen om gentlemannatjuven Arsène Lupins äventyr.

Säsonger på Netflix: 1

Se Lupin här

Big Mouth

Animerad komediserie för vuxna som handlar om den (för många) obekväma puberteten och svårigheterna med att växa upp. Serien har blivit en av de bästa serierna på Netflix 2021 och så framgångsrik att Netflix nu lovar att släppa ända fram till säsong 6.

Säsonger på Netflix: 4

Se Big Motuh här

Bridgerton

En härligt perioddrama om de åtta syskonen i familjen Bridgerton som söker kärlek och lycka i Londins överklasskretsar. Ännu en Netflix-produktion som är superhärlig att sträckkolla!

Säsonger på Netflix: 1

Se Bridgerton här

Tiny Pretty Things

Det sägs att det här hypade balett-dramat är Fame för Generation Z, och det kan nog verkligen stämma. Serien utspelar sig på en av Manhattans tuffaste dansskolor där vi får följa de bästa dansarnas vardag genom svek, orättvisor och mörker.

Säsonger på Netflix: 1

Se Tiny Pretty Things här

Pretend It’s a City

Här får vi följa komikern och personligheten Fran Lebovitzs  underhållande samtal med filmmakaren Martin Scorsese om New York. Hon delar sina åsikter om turister, pengar, tunnelbanor, konst och den inte helt okomplicerade aktiviteten att promenera genom stan. Det här är verkligen en härlig serie att titta på, särskilt i dessa tider när varken får resa mingla runt på stan.

Säsonger på Netflix: Miniserie

Se Pretend It’s a City här

The Crown

The crown handlar om maktspel och romantik under Elisabeth II:s tid på tronen från den senare delen av 1900-talet till moderna tid. Detta är ett originaldrama från Netflix som dessutom är baserat på prisbelönta “The Audience”.

Säsonger på Netflix: 4

Se The Crown här

Vill du se mer på Netflix? Missa inte Filmexpertens: 6 tips på nya serier du inte vill missa

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.