Filmexperten: Riktigt bra feel good-filmer som finns på Netflix

Vi listar våra bästa feel good filmer som alla finns på Netflix.

Omslag till feelgood filmen Safe Haven, Foto: Netflix

Det är semestertider med lata hemmadagar och kvällar. Många väljer att fördriva ledig tid med att streama och kolla på filmer eller tv-serier. Ibland kan man känna för en spännande skräckis, men ibland behöver man bara en mysig komedi eller romantiker som lyfter humöret. Därför har vi samlat några av våra bästa feel good-filmer, favoriter som går att se på Netflix eller annan köpkanal. Kolla, skratta och njut!

P.S. I Love You

P.S. I Love you är en överraskande kärleksfilm med Hillary Swank och Gerard Butler, baserad på en bästsäljande roman om en änka som får kärleksbrev av sin döda man. Det är en mysig och rolig film med många scener som bäddar för både skratt, romantik och en gnutta blödighet, definitivt en film inom feel good kategorin!

Medverkande: Hilary Swank, Gerard Butler, Lisa Kudrow

En oväntad vänskap

Mångmiljonären Philippe är förlamad efter en olycka och sitter i rullstol. Nu måste han anställa en ny assistent, och den enda som sticker ut bland de sökande är Driss. En otippat känslofylld film på franska som framkallar mycket skratt, och feel good känslor.

Medverkande: François Cluzet, Omar Sy, Anne Le Ny

Crazy, Stupid, Love

Har ni inte redan sett denna romantiska kärlekskomedi så är det ett måste! När Cal får veta att hans fru vill skiljas, anpassar han sig motvilligt till singellivet med hjälp av en självsäker kvinnokarl (Ryan Gosling) och börjar dejta som en galning. Men innerst inne längtar han ihjäl sig efter sin fru och äktenskapslivet Stiliga karaktärer, skratt och en dos gråt för den blödiga är att vänta av denna feel good-film.

Medverkande: Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore

Safe Haven

Safe Haven handlar om en mystisk kvinna som kommer till en liten stad i North Carolina för att påbörja ett nytt liv, men hon hemsöks av en fruktansvärd hemlighet. I en härlig miljö utspelar sig denna mysiga och spännande film med en hög dos av feelgood romantik!

Medverkande: Josh Duhamel, Red West, Cobie Smulders

Foto: Netflix

The Intern

The Intern är en amerikansk dramakomedifilm från 2015, regisserad av Nancy Meyers. Sjuttioåriga änklingen Ben Whittaker har upptäckt att pensionering inte var så härligt som han hade trott, och letar efter en extra sysselsättning. Han hittar en möjlighet att komma tillbaka i spelet och blir en ledande praktikant på ett digitalt modehus, grundad och drivs av Jules Ostin (Anne Hathaway).

Filmens huvudkaraktärer spelas av Robert De Niro och Anne Hathaway. En varm och mysig film som är väl värd och rekommenderad att se under filmkvällen!

Vill du ha fler filmtips? Se våra tips på sevärda klassikerVill du dela med dig av dina tips? Mejla oss gärna på [email protected].

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.