Bästa ansiktsmasken? Tips på 4 riktigt bra ansiktsmasker som ger mycket glow!

Artikeln innehåller betallänkar

Känner du att du behöver liva upp huden lite efter en lång vinter utan D-vitamin? När huden känns torr, kanske stramig, trött, “oglowig” helt enkelt – då kan en riktigt bra ansiktsmask verkligen hjälpa till! Vi har testat 4 ansiktsmasker som alla ger riktigt mycket glow! Från budget till lyx.

1. LYKO Glow boost Hydrogel Face Mask

Den första ansiktsmasken är Lyko’s egna Glow Boost Hydrogel Face mask. Den är väldigt härlig med mycket fukt! Den ger ett återfåterfuktande, svalkande och lugnande resultat, plus att den sitter väldigt skönt på ansiktet så den inte glider runt som vissa kan göra. Masken laddas med deras serum som ger ett väldigt bra resultat.
  • Perfekt för: att skapa lite extra glow inför festen då den är laddad med papaya, kokosnötsolja, Hyaluronsyra OCH Niacinamid. “Perfekt för hudboostning och askunge-effekt!” enligt Lyko själva.
  • Kostar: 49kr

Vi passar på att testa om en till från Lykos egna märke: Anti-wrinkle Hydrogel Face mask. Vi tycker dessa är väldigt prisvärda! Denna är en Hydrogel-mask som ger mycket fukt och svalkar huden om man kanske upplever att den är stressad och röd. Den ska även motverka rynkor i förtid, vilket ju alltid är bra!

  • Perfekt för: Energipåfyllning i din dagliga hudvårdsrutin då den är laddad med snigelextrakt, honung, och Niacinamid.
  • Kostar: 49kr
Lyko’s ansiktsmasker är bra engångsmasker till bra pris!

3. Dermalogica Skin Hydrating Masque

Denna mask är en riktig favorit och fuktbomb! Något dyrare vid köp men den håller länge och man kan använda den både som mask separat samt som extra fukt under ansiktskrämen. Den är härlig, luktar gott och dessutom ger den verkligen resultat. Fungerar både på vintern och sommaren, en all-arounder helt enkelt! Kan varmt rekommenderas.

  • Perfekt för: Alla hudtyper som vill ge huden en extra dos med fukt, och en ansiktsmask som ger riktigt bra glow.
  • Kostar: 381 kr

4. Dermalogica Age Smart

Dermalogiga Age Smart är en till favorit som är perfekt för att liva upp huden! Den är lite mer för mogen hud och innehåller något mer aktiva ingredienser än Dermalogias skin hydrating mask. Men man märker resultat direkt och man kan lätt använda den flera gånger i veckan. Mycket återfukt och glow!

  • Perfekt för: Lite mognare hud som både vill ha fukt och lite aktivitet i huden.
  • Kostar: 519kr

För att få bästa resultat och glow från sin ansiktsmask kan vi rekommendera att göra en mild skrub innan. Där tycker vi att Dermalogicas Daily Microfoliant är oslagbar. Den kan man dessutom använda nästan varje dag, men var försiktig om du har en väldigt känslig hy.

Lycka till med att få din hud att lysa och glowa maximalt! Läs gärna också våra tips om hur man kan få glow genom rätt val av mat.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.