Stureplansgruppen blir partner till NK:s lyxiga padelsatsning

Premiumpadel på Stockholms coolaste tak blir snart verklighet tillsammans med Porche, Berns Hotel och Bank Hotel.

Grundare av ASCARO är stilexperten Oscar Arrsjö med hjälp av reklambyråentreprenören Christian Albinsson.

Snart öppnar Sveriges mest spektakulära padelanläggning NK Padel & Social by Ascaro på Regeringsgatan i Stockholm. Bara några stenkast därifrån finns Stureplansgruppens Berns Hotel och Bank Hotel som blir officiell hotellpartner till NK Padel & Social.

NK Padel & Social by ASCARO håller just nu på att ta form på taket på Regeringsgatan 47. Invigningen kommer att vara 15 april och visionen är att det ska bli världens mest spektakulära padelanläggning. För att lyckas med denna vision handplockas ett antal partners. Allt för att höja upplevelsen och skapa mervärde för de som spelar eller umgås på taket. Tillsammans med Porsche blir nu Stureplansgruppens hotell Berns Hotel och Bank Hotel officiella partners.

stureplansgruppen-blir-partner-till-nks-padelsatsning
Snart öppnar NK Padel & Social by Ascaro

Exklusiv träningsupplevelse med storslagen utsikt med padel på NK

– Vi vill erbjuda en premiumupplevelse kring padel som saknas idag. Men vi vill också skapa en destination som turister kommer till Stockholm för att uppleva. Då passar det perfekt att vi kan erbjuda exklusiva boendepaket tillsammans med Stureplansgruppens båda hotell, konstaterar Oscar Arrsjö, vd för NK Padel & Social by Ascaro.

Vi vill erbjuda en premiumupplevelse kring padel som saknas idag. Men vi vill också skapa en destination som turister kommer till Stockholm för att uppleva.

Samarbetet innebär olika saker. Men bland annat att de som bor på hotellet har möjlighet att boka padeltider på taket och abonnemangsinnehavare får exklusiva erbjudanden på Stureplansgruppens hotell.

– Att våra hotellgäster kan få nyttja NKs exklusiva utegym om 3000 kvm samt spela padel med hisnande utsikt över Stockholm ger ett oerhört högt mervärde för alla som väljer Berns & Bank. Det är en naturlig del av vårt ambitiösa arbete att ständigt överträffa våra gästers förväntningar med unika erbjudanden och enastående service. NK:s nya premiumfaciliteter rimmar mycket väl med vår ambition att skapa minnesvärda hotellupplevelser i världsklass säger Steffen Sander, General Manager.

Det är en naturlig del av vårt ambitiösa arbete att ständigt överträffa våra gästers förväntningar med unika erbjudanden och enastående service.

Du kanske också är intresserad av Läkaren om träningsrelaterade ledbesvär “värm upp noga och gå inte ut för hårt”

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.