Tävla och vinn en sodastream

Tävla och vinn en snygg och elegant design Sodastream på vår Instagram @modernalivet

Nästa generation bubbelvattenmaskiner från SodaStream finns nu på marknaden. Samtliga tre maskiner är designade med SodaStreams innovativa Quick Connect Cylinder-teknik. Vilket gör det möjligt att montera kolsyrecylindern med ett enkelt klick istället för att behöva skruva fast den. Utöver SodaStreams innovativa teknik har fokus legat på att skapa en design som är både klassisk och elegant. De nya maskinerna Duo, Terra och Art är speciellt utvecklade för att passa alla typer av användare som vill minska sin användning av engångsplast. Med alla tre bubbelvattenmaskiner ingår även diskmaskinssäkra och BPA-fria plastflaskor.

– I skapandet av dessa maskiner har vi haft ett tydligt fokus på att skapa en snygg och elegant design, samtidigt som vi har optimerat tekniken ytterligare. Detta för att varje kund ska kunna hitta en design som passar in i deras hem och livsstil. Vi är mycket stolta över att kunna presentera nästa generations bubbelvattenmaskiner för den svenska marknaden, säger Mats Ajpe, marknadschef på SodaStream Nordics.

SodaStream DUO

Duo är den första maskinen som kan tillsätta bubblor i både BPA-fria plastflaskor och glasflaskor. Den kommer med en elegant glasflaska som du kan använda som en fin detalj på middagsbordet. Allt för att förbättra serveringen ytterligare. Maskinen har en modern industriell design som passar perfekt i alla typer av kök. Dess kompakta design gör dessutom att den enkelt får plats i kökets hyllor och skåp. Maskinen blev tilldelad RED DOT-priset 2021 för sin enastående produktdesign.

SodaStream Terra

Terra är en uppgraderad version av varumärkets bästsäljare Spirit, och här har man lagt ett ännu större fokus på användarvänligheten med en större kolsyreknapp. Maskinen kommer i en vacker design med en mix av olika texturer och matta ytor och kommer att finnas i färgerna svart och vitt.

SodaStream ART

Art har en snygg design som ger köket ett modernare uttryck. Det är också den enda maskinen från SodaStream som är utrustad med en spak för tillsättning av kolsyra, vilket erbjuder en ny och unik användarupplevelse. Med hjälp av spaken kan du enkelt bestämma hur mycket bubblor du vill tillsätta i drycken. Maskinen kommer att finnas tillgänglig i de tidlösa färgerna svart och vitt.

Maskinerna finns på www.sodastream.se och hos SodaStreams återförsäljare. Utbudet kan variera mellan butiker.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.