Så gör du naglarna hemma själv – en guide

Artikeln innehåller annonslänkar

Att göra naglar hemma har aldrig varit enklare med den senaste innovationen inom UV/LED-lackteknologi. Med Gel iQ kan du uppnå ett superglansigt resultat med en plumpig-effekt som skiljer sig från vanliga nagellack. 

Det bästa är att du inte behöver förbereda dina naturliga naglar genom filning eller starka primers. Gel iQ kräver endast en mild Pre-Cleanser för att rengöra naglarna före applicering.

Förberedning med Pre-Cleanser

Innan du börjar din lackbehandling, rengör noggrant dina naglar med Gel iQ Pre-Cleanser för att avlägsna eventuella oljor eller rester från tidigare lackningar.

Applicering av baslack

Applicera Gel iQ baslack jämnt på varje nagel. Den nya gelformulan gör att lacken fäster väl utan att behöva använda en primer. Efter applicering, härda i UV/LED-lampan i 30 sekunder.

Val av färgnyans

Välj din önskade färgnyans separat och applicera den över baslacket. Gel iQ finns i ett brett utbud av färger för att passa varje humör och tillfälle.

Applicering av topplack

När färgen har torkat, täck den med Gel iQ topplack för att försegla och ge en fantastisk glans. Härdning i UV/LED-lampan i 30 sekunder.

Avsluta med high shine cleanser

Efter att topplacket har härdats, avlägsna eventuellt klibbigt rester med Gel iQ High Shine Cleanser. Detta kommer inte bara att ge dina naglar en otrolig glans utan också förbättra färgåtergivningen.

Resultat och hållbarhet

Med Gel iQ kan du njuta av ett hållbart resultat i upp till 14 dagar. Naglarna kommer att vara torra och redo för användning direkt efter behandlingen. Dessutom är borttagning enkelt och skonsamt med Gel iQ vegetabiliska specialolja i varmt vattenbad.

Här kan du beställa Gel iQ Start Kit och läsa mer om den innovativa UV/LED-lackteknologin för att skapa vackra naglar hemma. Och här kan du köpa valfritt nagellack som är kompatibelt med resten av kitet.

Här finns en guide att följa när du klickat hem kitet!

Vill du läsa mer? Klicka här. Följ oss på vår Instagram @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.