Alla hjärtans dag med kärlekskollektionen från Lakrids by Bülow

Lakrids by Bülow strävar efter att erbjuda innovativa och utsökta smaker. Nu presenterar de sin senaste kärlekskollektion för att sätta pricken över i:et på Alla hjärtans dag.

Denna exklusiva kollektion är en hyllning till kärlekens olika nyanser och bjuder in till en smakfull resa med sina unika smakkombinationer.

Strawberries & Cream möter Peaches

Den senaste kollektionen tar den älskade smaken av Strawberries & Cream och kombinerar den med det nya tillskottet Peaches. Varje chokladdoppad lakrits i kollektionen kommer i en begränsad upplaga och är en söt överraskning. Perfekt att dela med nära och kära! Med söta toner från saftiga persikor och en kärna av söt hjärtformad lakrits överdragen med mjölkchoklad och en hint av passionsfrukt, introducerar Peaches en ny dimension av kärleksfulla smaker.

Hantverk och passion för lakrits

Lakrids by Bülow har som mål att erövra världens hjärtan med sin lakrits, och detta är särskilt relevant på Alla hjärtans dag. Varje läcker bit av LOVE-kollektionen är resultatet av omsorgsfullt hantverk och passion för att skapa perfektion. Med en begränsad upplaga av hjärtformad lakrits i kärnan är varje bit en kärleksfull gest som kommer att väcka glädje hos mottagaren.

En kärleksfull present för alla

Oavsett om du vill visa kärlek till din partner, vän eller familjemedlem. Så är LOVE-kollektionen den perfekta gåvan för Alla hjärtans dag. Dessutom erbjuder Lakrids by Bülow en LOVE SELECTION BOX! En sammetslen samling av alla de populära smakerna tillsammans med noggrant utvalda upplagor, perfekt för den som har extra mycket kärlek att dela.

Hållbarhet i fokus

Som med alla sina produkter har Lakrids by Bülow hållbarhet i fokus. Genom att välja Lakrids by Bülow kan du njuta av läcker lakrits med gott samvete.

Klicka här för att komma till kollektionen!

Vill du läsa mer? Klicka här. Följ oss på vår Instagram @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.