Camilla Ahlqvist tar det hypade träningskonceptet till Sverige

The Practice, Camilla Ahlqvist, NYC

Camilla Ahlqvist är grundare av det omtalade och holistiska träningskonceptet The Practice. Som kombinerar mindfulness, pilates och “dance cardio” i en unik workout för kropp och själ.

Konceptet ingår även holistiska matlagningskurser och verktyg som kallas The Nurture Kit & The Nourish Kit. Allt med The Practice är att läka och att bli en med sig själv. Det var under hennes uppväxt i Thailand som Camilla fick passion för hälsa, spiritualitet och medicin väckt till liv. Där fick hon även upp ögonen för akupunktur och österländsk kalning som kallas The Nurture Kit & The Nourish Kit.

The Practice, Kits, Nourish, Nurture

Allt med The Practice är att läka och att vara nöjd med sig själv. Det var då hon insåg att hon ville arbeta som entreprenör, yogalärare och kock och har nu bosatt sig i Sverige. Resan dit har inte varit enkel. Camilla har överlevt bröstcancer vid 27 års ålder, genomgick dubbel mastektomi, kemoterapi, samt förbryggande IVF. Vid 34 års ålder förlorade hon båda sina föräldrar. Och vid 39 års ålder genomgick hon en skilsmässa. Idag är Camilla 42 år och mamma till två små pojkar.

“Dessa livserfarenheter fick mig att tänka om och att söka nya metoder eller att ta mig igenom det starkare och mer optimistisk. The Practice kombinerar allt min personliga erfarenhet och fokuserar på att läka trauma.”

OM THE PRACTICE

The Practice är ett holistiskt träningskoncept som sätter kroppens första: hur vi rör oss, vad vi äter, hur vi mår, hur vi andas och hur vi absorberar energi. Konceptet inkluderar matlagningskurser, workshopar och privat rådgivning men är även tillgängligt online. The Practice fokuserar på att skapa en balans mellan kropp, sinne och själ genom att kombinera fysisk träning, meditation och holistisk livsstil. Det är en plats där individer kan utforska och utveckla sig själva på alla nivåer.

The Practice, Camilla Ahlqvsit, NYC

Vill du läsa mer? Klicka här! 

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.