Juniper bygger vidare på boutiquehotell känslan – lanserar doft

På tre år har Juniper etablerat ett starkt varumärke inom premium linnen för badrum och sovrum. Nu utökar Juniper sitt utbud med en kollektion som består av handtvål, handlotion och doftljus. För att ytterligare stärka möjligheten för kunder att uppleva den exklusiva känslan av boutiquehotell hemma.

Produktutvecklingen har skett över de senaste 18 månaderna med stort fokus på att hitta helt rätt i känsla, råvaror, doft och produktion säger Mathilda Wibom Westerberg, VD och grundare av Juniper.

”Juniper tar de bästa delarna av små exklusiva boutiquehotell till ditt hem”

Du vet känslan när man kliver in på ett mysigt boutiquehotell och en av de första sakerna som slår en är den härliga doften?

Om du vill få samma känsla hemma har Juniper nu tagit fram den perfekta doften, som för tankarna till alperna med noter av bland annat barrträd, läder och musk men som ändå känns elegant med inslag av vanilj. Juniper kallar doften för Mont Fort efter berget i Schweiz.

Som med tidigare produkter har vi även denna gång pushat gränserna. För att tillverka den bästa möjliga produkten från ett hållbarhetsperspektiv. Därför använder vi 100% vegetabiliskt vax i våra doftljus som är helt fritt från parabener och ftalater. Handtvål och handlotion är 100% veganskt och hållbart producerat och tappat i Sverige i en flaska som är gjord av återvunnen plast.

“Det känns spännande att lansera produkter inom doft-segmentet. Det har varit en emotionell resa att ta fram Mont Fort som har en stark koppling till min egen barndom där skidåkning varit en viktig del” Kommenterar Mathilda Wibom Westerberg, VD och grundare av Juniper.

Mont Fort

Handtvål och Handlotion kit” – 450 kronor
Handtvål” – 250 kronor
Handlotion” – 250 kronor
Doftljus” – 450 kronor

Kort om Juniper

Juniper är ett svenskt designföretag som gör premiumprodukter för hemmet inspirerade av den oöverträffade upplevelsen man får på ett litet exklusivt boutiquehotell. Juniper kompromissar aldrig vad gäller kvaliteten. Tvärtom använder Juniper sig av de finaste råvarorna som finns och lägger stort fokus på att få varje detalj rätt under design och tillverkning.

 

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.