Smarta användningsområden för ett Attefallshus

Artikeln innehåller annonslänk

Om du funderar på att bygga en gäststuga, en extra bostad, ett förråd, eller garage, då kan det vara smart att välja att bygga dig ett Attefallshus. Dessa miniatyrhus är bra på det sätt, att de kräver inget bygglov. Det så länge du bygger ett som är på max 30 kvm. Samt att det måste finnas ett bostadshus på samma tomt. Även om du tycker att 25-30 kvadrat låter lite, så är det rätt mycket du kan få plats med på denna yta. Om du satsar på ett vinterbonat Attefallshus så kan du använda det året om, utan problem. Du kan få hjälp av en bra hustillverkare med ditt Attefallshus, nämligen modulhus.se.

Extra boende i form av ett tiny house

Ett Attefallshus kan även kallas för tiny house. För det är ju precis vad det är. Det är ett litet hus. Det är smart att bygga en sådan på din tomt, så att du kan ha det som gästhus, om du ofta får besök som sover över. Det kan vara rätt skönt dels för dig och dels för dina gäster att de har en egen yta att husera i då och då.

Ett annat sätt att använda det på, som blir allt mer vanligt, det är att ha det till tonåringen. Satsar du då på ett vinterbonat Attefallshus samt drar in värme och rinnande vatten, så har din son eller dotter ett bra boende. Det blir som ett eget hem, fast ändå som att bo kvar hemma.

Du kan även bygga ett Attefallshus på din tomt och ha den för att hyra ut om du vill få in extra pengar. Du kan hyra ut veckovis, under helger, eller natt för natt.

Bygg dig ett Attefallshus

Om du vill bygga ett Attefallshus, kolla in modulhus.se. Denna hustillverkare har många olika modeller att välja mellan så väl som de har annat!

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.