Möt Happiears som hjälper dig att minska strålningen och surfa smartare

Anna Bastling och Therese Norman driver företaget Happiears, som säljer produkter som kan minska mikrovågsstrålningen i din vardag.

SponsorHappiears

Ingen kan med säkerhet säga hur vi på sikt påverkas av strålningen vi omges av och utsätts för i vårt dagliga liv. Anna och Therese utger sig inte heller för att veta vad konsekvenserna blir på sikt. Men i väntan på att tiden får utvisa det, erbjuder de produkter för dig som vill vara försiktig. 

Idén till Happiears började gro som ett resultat av att Anna och Therese blev uppmärksamma på hur mycket mikrovågsstrålning de själva och deras nära och kära utsattes för i sin vardag. 

— Överallt använder vi oss av trådlös teknik. I förskolan, skolan, hemma, på jobbet, på bussen, och så vidare, säger Therese. Vi började fundera på hur det påverkar oss; både vad det gör med vår hälsa på sikt, men även hur det påverkar möjligheten till avkoppling i det ständiga bruset.

En kontroversiell fråga
Anna är näringsterapeut och Therese hälsopedagog och de delar ett stort intresse för hälsa. För dem kändes det ganska självklart att strålningen påverkar vårt fysiska och psykiska mående. 

— Vi vet att åsikterna kring hur strålningen påverkar oss på sikt går isär, bekräftar Anna. Vår inställning är att strålning är en pusselbit av många man kan tänka på för att optimera sin hälsa.

Många av oss tar hand om sig genom att träna, äta hälsosamt, meditera, med mera. Att minska strålningen i vardagen ser vi som ytterligare en hälsofrämjande åtgärd. 

Idag lever de flesta av oss med väldigt mycket stress, och Anna och Therese menar att även strålningen orsakar stress för kroppen. Följden av det blir att vi ständigt befinner oss i det så kallade sympatiska tillståndet, vilket kan beskrivas som att vi är på vår vakt och redo att försvara oss mot fara. Vidare gör den konstanta stressen att vi får brist på viktiga vitaminer och mineraler som tex magnesium samt antioxidanter. 

— På natten är det extra viktigt att få tid och möjlighet till återhämtning, eftersom det är då kroppen reparerar och läker sig själv, säger Therese.

En helt ny marknad
När tanken väl hade fötts, inleddes en jakt på produkter som skulle skydda mot strålningen. Men några sådana tycktes inte finnas på den svenska marknaden, så Anna och Therese tog saken i egna händer och startade Happiears, med egenutvecklade produkter.

Idag återfinns flera olika produkter i Happiears sortiment.

— Vi säljer hörlurar, filtar, mössor, mobilpåsar och gravidband – alla med en unik funktion, som skyddar kroppen mot mikrovågsstrålning från trådlös teknik.

Hos oss hittar man produkter som gör att man kan fortsätta att använda den trådlösa tekniken, men på ett smartare och säkrare sätt. Ett smartare sätt att surfa helt enkelt.

Tekniken bakom Happiears produkter
De olika produkterna erbjuder skydd på lite olika sätt. Happiears’ hörlurar bygger på så kallad luftrörsteknik, som gör att strålningen inte kan ledas vidare från telefonen upp till örat, medan den bästsäljande produkten “surf-filten” reflekterar bort mikrovågsstrålningen från kroppen tack vare undersidans unika silvermaterial.

— Den är enkel och mysig att ha i knät när man använder till exempel surfplattan eller mobilen och passar perfekt för barn och gravida som är extra känsliga, säger Anna. Våra mössor är gjorda i samma reflekterande material som denna.

Det senaste, men sannolikt inte det sista, tillskottet i sortimentet är en så kallad mobilpåse. 

— Stoppa mobilen i påsen och förslut den för att slippa bli störd och minska strålningen till kroppen. Vill du fortfarande bli nådd kan du låta påsen vara öppen och fortfarande minska strålningen. På det här sättet får du möjlighet att ta en paus från det ständiga bruset, förklarar Therese.

Hur vet ni att era produkter skyddar mot strålning?
— Alla våra produkter är testade av en svensk tredje part. Rapporterna finns att läsa på happiears.com.

För den som är intresserad av att köpa produkter från Happiears, är företagets egen webbshop än så länge det bästa stället att handla ifrån, men detta kan komma att ändra på sikt.

Planerna är att expandera och synas på fler platser framöver.

 

Happiears säljer strålningsreducerande produkter.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.