Maximera njutningen – En guide till sexleksaker för ditt bästa sexliv

Ett bra sexliv är något som de flesta vill ha. Oavsett om du tillhör kategorin som är missnöjd och vill förbättra sitt sexliv. Eller om du tillhör den lyckliga skaran som sexar loss och njuter för fullt så bör du lyssna nu. För det går nämligen alltid att göra vuxenlekarna ännu skönare och få onanin att bli minst lika bra som ett riktigt ligg!

Vi pratar förstås om sexleksaker. Dessa härliga produkter som kan hjälpa till att vända ett tråkigt och beiget sexliv till att bli spännande och hett igen. Precis som det (förhoppningsvis) har varit en gång i tiden.

Leksaker kan även göra dig som redan är sexuellt tillfredsställd ännu nöjdare. Så det är verkligen en produkt för alla som gillar njutning och önskar att göra njutningen ännu skönare. Här nedan tänkte vi skriva lite allmänt om vuxenleksaker. Så att du som är sugen på att komma igång men som kanske är lite tveksam eller inte riktigt vet vad du ska köpa ska få svar och bli trygg!

Vad ska man köpa för sexleksaker?

Om du är sugen på att införskaffa dig en leksak kommer du snabbt märka att det finns otroligt mycket att välja på. Utbudet sträcker sig från lufttrycksvibratorer, dildos och sexmaskiner till sexdockor, lösvaginor och analleksaker, så hur ska man veta vad man ska satsa på?

För att bli expert på just vuxenleksaker kan du exempelvis söka dig till webben och läsa på. Det finns nämligen mängder av bra artiklar att spana in för att lära sig! Vi kan tipsa om att läsa Passionerads test av sexleksaker ifall du vill överblicka och jämföra några av dem bästa valen du kan göra idag, allt samlat på ett och samma ställe!

Passionerad är ett magasin om sex och relationer och de har har gått igenom marknaden och listat dem absolut skönaste leksakerna som finns att välja på idag. Och bäst av allt? Jo, att Passionerad även visar alla återförsäljare så att du kan hitta det mest förmånliga priset!

Utöver att läsa en köpguide kan du även spendera lite tid på att slösurfa runt hos olika webbutiker och se vad som erbjuds. Om du har tur kanske det även finns någon kampanj att ta del av! Att kolla med sina kompisar om de har någon erfarenhet av sexleksaker är också ett bra tips. Vuxenleksaker är nämligen betydligt vanligare än vad man kan tro. Så någon i din umgängeskrets har garanterat ett och annat bra tips att komma med!

Tycker du det känns svårt att prova?

Om du är tveksam till sexleksaker så kan vi meddela dig att det inte finns något att vara tveksam till. Vi vet att många idag har ett visst motstånd till vuxenleksaker och att det kan ses som både snuskigt eller obekvämt vilket i sin tur gör det svårt att köpa hem något från nätet.

Tillhör du en av dem som känner på det sättet så kan vi meddela att det finns mängder med leksaker att välja bland. Även diskreta modeller som känns mer som ett hjälpmedel än något porrigt. Ta dig även en funderare och tänk på hur mycket bättre din livskvalitet kommer bli så lär motståndet minska. En sexleksak gör nämligen att du kan ta onanin från att vara något tråkigt och slentrianmässigt till att bli hett och spännande. Med rätt typ av leksak kan du även få skönare orgasmer än från vanligt sex! Har du en partner så kan leksaker även föra er närmare varandra tack vare att lusten oftast blir mycket högre för båda. I takt med att sexet blir skönare. Så helt enkelt: tycker du sexleksaker känns jobbigt och har du mycket fördomar om det så tycker vi att du ska tänka om eftersom det kommer leda till så pass mycket njutning!

Förbättrar sexet både för par och singlar

Som du säkert förstod av ovanstående stycke så finns det vuxenleksaker som passar både om du är ensam och om du är i relation. Det här gör att du kan förbättra ditt sexliv oavsett vilken situation du befinner dig i!

Den som är sexuellt frustrerad kommer få stimulans som är betydligt bättre än att onanera med bara händerna. Och den som har en partner kommer ta det gemensamma sexet till nästa nivå.

Hur introducerar man en leksak för sin partner?

Ifall du och din partner har en pryd inställning till sex så kan det vara extra svårt att komma igång tillsammans. Ett bra tips här kan vara att köpa en sexleksak som present och inte säga så mycket om det. Utan istället låta gåvan tala för sig själv. Ladda upp inför namnsdag, bröllopsdag, alla hjärtans dag eller födelsedag och köp något hett. Ta det sedan därifrån och se ifall det är något ni båda gillar och går igång på.

Det kan vara smart att börja med något lite enklare för att inte göra sin partner avskräckt. Mjukstarta helt enkelt!

Finns det något jag bör tänka på inför köp?

När du ska köpa en sexleksak så bör du fundera över hur smidig den måste vara. Vilken del av din kropp som den ska stimulera samt om du vill ha en manuell eller automatisk leksak. Det kommer återigen tillbaka till att göra research innan köp.

Eftersom vuxenleksaker oftast inte går att lämna tillbaka efter att du har använt dem sätts det ännu större krav på att du inte köper något utan att veta att det du klickar hem är bra. Många leksaker går exempelvis inte att lämna tillbaka ifall du har öppnat förpackningen. Förhoppningsvis har du blivit lite mer sugen på att införskaffa dig något hett till sängkammaren. Efter att ha läst det här även om du tidigare har haft funderingar eller känt att det inte riktigt är något för dig!

Vill du läsa mer? Klicka här. Följ oss på vår Instagram @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.