Estrid släpper den efterfrågade rakhyveln Onyx

Artikeln innehåller annonslänk

I en virvelvind av spänning har veganska Estrid äntligen avslöjat sitt senaste mästerverk för världen – rakhyveln Onyx! Skapat med omsorgsfull hand och med inspiration från Estrids hängivna community, är denna eleganta, mattsvarta skönhet redo att göra entré som en modern klassiker.

Den långväntade Onyx handlar inte bara om en färgpreferens; det är en manifestation av Estrids oavbrutna engagemang för sina följares oklanderliga smak. Samarbetet mellan Estrid och dess hängivna community har resulterat i ett rakverktyg så elegant att det praktiskt taget kräver en hedersplats i varje badrum.

– Vår community är hjärtat i vårt varumärke, och lanseringen av Onyx är ett uttryck för den samverkan och glädje vi delar med våra fantastiska följare, säger Ben Eliass, medgrundare och VD för Estrid.

Med sin diskreta mattsvarta yta är Onyx inte bara en rakhyvel. Den är en lyxig accessoar som utstrålar både elegans och självförtroende.

Priser för Onyx

  • Prenumeration: 95 SEK
  • Engångsköp av startkit: 199 SEK

Estrids startpaket inkluderar ett återanvändbart handtag i stål, en vägghållare och två utbytbara blad för en komplett och lyxig upplevelse.

Klicka här för att komma till rakhyveln!

Bild på rakhyveln Onyx

Vill du läsa mer? Klicka här. Följ oss på vår Instagram @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.