Hur ska man tyda sin flirts sms? Här är de vanligaste svaren

Han skriver en sak, men vad menar han egentligen? Hon skriver att hon vill ses men svarar plötsligt inte. Vad menas egentligen i SMS-konversationen? Är det bara ett spel eller är det seriöst? 

Vi har listat några av de vanligaste meningarna i en sms-konversation under dejtande- eller flirtfasen. Man kan ju bli blint tokig att gå runt och försöka gissa vad han eller hon egentligen menar.

SMS från henne…

“Något kul som händer i veckan?”
Hon vill ses, och helst igår. Hon är så kär att det sprudlar i magen. Alla romantiska filmer och låtar påminner henne om sig själv. Hon ser ett liv tillsammans framför sig.

“Ute?”
Ett sms som heter Bootycall. Detta klassiska meddelande har både tjejer och killar använt friskt ända sedan sms kom till. Det är visserligen fegt, men ändå vattentätt. Ett säkert kort helt enkelt. Vad betyder det? Att hon vill veta var du är (lite kontroll över sin flirt är alltid kul och lockande), att hon vill ses, och  hon använder två glas bubbel på AW:n som ursäkt.

“Jag har fortfarande känslor för mitt ex”
Tack och hej. Bye bye. Hon är inte intresserad. Dags att ta bort hennes nummer och gå vidare.

“Ledsen att jag inte hört av mig men det har varit massor på jobbet senaste tiden och så håller jag på att planera syrrans babyshower”.
Ursäkter låter det allt som. Men här får du nog tro på vad hon säger. Svara med något trevligt, t.ex. att du gärna vill ses när det är lugnare på jobbet. Du kan även fråga om det finns något du kan hjälpa till med, för att göra ett extra bra intryck. Avsluta det gärna med att lämna bollen hos henne och säga att hon gärna får höra av sig när allt blivit lite lugnare.

“Jag tycker om dig” (innan 03.30)
Hon är jättekär. Egentligen vill hon skriva att hon är just kär, men vågar inte riktigt än. Nu är det upp till dig – should i stay or should I go?

SMS från honom…

“Vaken?” (efter kl. 22.30)
Han är med stor sannolikhet ute och ränner med sina kompisar och har livets kväll. Ju tidigare på dygnet han smsar, desto mer intresserad är han. Skickar han meddelandet vid 02.43? Då är du antagligen en i mängden som får samma sms.

“Vad gör du?” (innan kl. 21.00)
Han vill veta vad du gör och är intresserad av ditt liv. Det är ett bra tecken. Skickar han ett sms mitt på dagen är han förmodligen dunderkär. Grattis!

“Sorry, jag sov när du messade/ringde”
B-shit.. Män somnar inte bara ifrån en het tjej (även fast män älskar att sova).

“Det blir lugnt i kväll, några vänner kommer över och vi ska se en film/spela tevespel.”
Visst låter det som en bortförklaring, man tänker nästan automatiskt att “lugnt” är lika med en riktig ”Baksmällan 2” film med galna äventyr, att de där “vännerna” i själva verket är utklädda strippor med gigantiska bröst och att den där “filmen” egentligen är en fontän av alkohol och klass 1-droger. Men så är det inte. Han vill att du ska veta var du har honom och han vill framstå som en lugn och lojal kille som värdesätter vänskap. Inte en partyprisse!

“Kan inte sluta tänka på dig”
Wow, hello. Den här killen är extremt intresserad. beskriver han dessutom det han inte kan sluta tänka på – t.ex. dina ögon, ditt skratt, din doft… Ja, då har du snart en ring på fingret. 

“Vad har du på dig?”
Han vill ha kul och han vill ha det nu. Ni ses hos honom inom 20 minuter.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.