Happn avslöjar bästa uteserveringarna för dejting i sommar

Pressmeddelande från happn

Av: Tak/Wingårdhs

Letar du efter de bästa uteserveringarna? Ett svalkande glas i solen på en uteservering är något de flesta suktar efter nu när solen börjat titta fram. Sommaren är på ingång och allt fler letar sig ut i värmen för att umgås och kanske flirta lite extra. Men vilka ställen bör man som singel vistas på i sommar för störst chans till romans?

Dejtingappen happn har kartlagt vilka uteserveringar i Sveriges tre största städer som är de ultimata flirtställena. Singel och redo för sommarmingel? Då är detta är listan för dig!

Störst chans att hitta din framtida Crush i sommar har du på TAK i Stockholm. Inte nog med att TAK bjuder på skönt häng och fantastisk utsikt, det är även här som happnsinglarna är som mest aktiva i appen. Även på Urban Delis takbar i Stockholm har du stor chans att hitta din Crush i sommar. Om Dorsia i Göteborg är ditt stammisställe bör du nog tänka om. De hamnar nämligen sist på listan.

Vill uppmuntra till att fokusera på det positiva

—  När man befinner sig i ett tidigt dejtingstadie är det lätt hänt att man fokuserar på negativa saker hos den andra. För vissa är det en slags försvarsmekanism för att undvika att bli sårad. Vi vill uppmuntra och utmana singlarna att över sommaren enbart fokusera på det positiva hos den andra och våga ta initiativ till att flirta. Dejting blir så mycket roligare då! Kärlek är en helt fantastik sak som vi vill att alla ska uppleva och genom att våga fokusera på det positiva tillåter vi oss att känna kärlek och den härliga fjärilskittlande känslan i magen, säger Marine Ravinet, Trendchef på happn.

Topplista: De 10 flirtigaste bästa uteserveringarna

  1. Tak, Stockholm
  2. Urban Deli Sveavägen, Stockholm
  3. Mosebacketerassen, Stockholm
  4. Stora Köket, Göteborg
  5. Restaurang Nyhavn, Malmö
  6. Mello Yello, Malmö
  7. Bar Himmel, Göteborg
  8. Far i Hatten, Malmö
  9. Mälarpaviljongen, Stockholm
  10. Dorsia, Göteborg

Om kartläggningen
Kartläggningen är baserad på happns egna data och grundar sig på antal Crushes per person i appen på de specifika platserna. En Crush uppstår när två användare gillar varandras profiler.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.