Hamburgarrecension: KRUBB Hamburgare Telefonplan levererar äkta flottig snabbmat

KRUBB Hamburgare. Victor Lindholm fortsätter åka Stockholm runt för att prova några av de mest omtalade burgarställena. Den här veckan tipsar han om den anonyma och prisvärda hamburgarrestaurangen KRUBB.

Nu är det dags för Krubb Hamburgare på Telefonplan. I Stockholms heta hamburgaredjungel så hittar vi det här prisvärda och relativt anonyma haket. Hit ska du gå om du uppskattar en riktigt flottig burgare!

Restaurangens inredning är väldigt robust och tung, och personalen är mycket tillmötesgående och trevlig. Jag kom dit en löningsfredag mitt i lunchruschen, välplanerat tänker ni, men lyckades ändå få plats hyfsat snabbt.

Valet av burgare föll på deras Cheese, en härligt svettig skapelse med stekt lök, sallad, ost och den geniala idén ostsås. Köttet hade mycket smak och var sådär lagom saftigt, mycket bra faktiskt! Brödet var ingenting som egentligen stack ut, men gott och tog inte för mycket plats i form av att vara för kompakt och dominerande.

Hamburgarrestaurangen KRUBB finns både på Telefonplan och Kungsholmen i Stockholm.

Nu kommer vi till tillbehören för KRUBB Hamburgare

För att vara en person som inte alltid uppskattar sallad på en burgare var det ändå en ganska behaglig upplevelse då det tillförde en hel del krisp till helheten och var inte heller för vattnig, mycket bra.

Den stekta löken tillför en härlig bränd ton till den fräscha salladen och den borde snart vara lika självklar som bacon på en burgare.

På tal om självklarhet hos en burgare, så har vi OSTEN! Inte nog med att det var den obligatoriska ostskivan så innehöll även denna burgare en ostsås som gav burgaren och upplevelsen en riktigt skön twist. Kommer definitivt att testas nästa gång man slänger ihop en burgare i hemmet.

Allt som allt en skön atmosfär på stället och en positiv överraskning när det kommer till burgaren. Därför skulle jag definitivt säga att det är värt ett besök för den som har vägarna förbi Telefonplan.

Var? Telefonvägen 22A, Hägersten
När? Måndag-Tisdag 11-14, 16-21, Fredag 11-14, 16-22, Lördag 12-22, Söndag 12-21
Prisklass? Medel

Betyg: 8/10

Läs fler hamburgarrecensioner här:

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.