Satsa på en osynlig tandställning

Artikeln innehåller annonslänk

Har du länge funderat på att korrigera dina tänder eller ditt bett, men inte känt dig sugen på att sätta in en tandställning? Tidigare har det ju bara funnits ett enda alternativ, en så kallad räls, som sattes på framsidan. Denna tandställning finns kvar, men numera kan du även välja det som kallas för osynlig tandställning. Dessa finns i flera varianter numera.

Osynliga tandskenor

Om du bokar in en tid hos DR SMILE så kan du hos dem få osynliga tandskenor, tillverkade i ClearQuartz. En tandreglering som är helt osynlig tar hand om dina tänder med samma effektivitet som en konventionell tandställning, men utan att vara synlig för andra. Det unika med denna typ av tandreglering är att den består av skenor som diskret blir placerade på baksidan av tänderna, vilket eliminerar synliga spår av behandlingen. Dessutom har du möjligheten att ta av skenorna vid behov, vilket ger dig extra flexibilitet och komfort.

En anpassad tillverkning av skenorna säkerställer en perfekt passform efter din tandstruktur. Denna individuella anpassning är avgörande för att uppnå optimala resultat. Under behandlingens gång blir dessa skenor ersatta regelbundet för att säkerställa att tänderna gradvis och smidigt blir förflyttade till önskad position.

Den osynliga tandregleringen erbjuder därmed en diskret och bekväm lösning för dig som vill korrigera dina tänder utan att kompromissa med utseendet.

DR SMILE hjälper dig med ditt leende

Det börjar med att du genomför en kostnadsfri 3D-scanning av dina tänder för att skapa en noggrann visualisering av ditt bett och dina tänder nuvarande position. Specialisternahos DR SMILE använder denna scanning för att få en exakt överblick över din situation. Utifrån detta underlag utformas en individuell behandlingsplan och en imponerande 3D-simulering av det förväntade slutresultatet skapas.

Denna behandlingsplan och 3D-simulering skickas till dig för granskning. Du kommer att ha möjlighet att gå igenom detaljerna tillsammans med en konsult. Vilket ger dig en fullständig förståelse för processen och det förväntade utfallet. Det viktiga beslutet att påbörja behandlingen hamnar sedan i dina händer. Du måste alltså inte tacka ja. Värt att notera är attkonsultationen och behandlingsplanen är helt icke-bindande och kostnadsfria. Du har friheten att fatta ett informerat beslut om du vill inleda behandlingen och detta ger dig trygghet och kontroll över din tandvård.

Enkel tandreglering

För vuxna som behöver justera tänderna finns det ofta en önskan om diskretion under behandlingen. En utmärkt lösning för dem som vill undvika synliga förändringar är en praktiskt taget osynlig tandställning. Fördelarna med denna typ av tandreglering är många och gör den till ett attraktivt alternativ.

För det första är det knappt märkbart att du bär den, vilket ger en estetiskt tilltalande behandlingsmetod. Dessutom är den känd för att vara smärtfri, bekväm och flexibel, vilket gör det lättare för patienten att anpassa sig till behandlingen. Den osynliga tandställningen ger inte bara en diskret upplevelse, utan den ger även snabbare resultat jämfört med traditionella tandställningar. Så känner du att det är dags att göra något åt dina tänder, så kan en osynlig tandställning från DR SMILE vara det du ska satsa på!

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.