Estrid presenterar den senaste tillskottet till sitt sortiment

Estrid presenterar den senaste tillskottet till sitt sortiment av rakhyvlar – Aurora, en exklusiv hyvel inspirerad av det magiska norrskenet. Denna skimrande skönhet, som lanseras i en limiterad upplaga, är den perfekta gåvan för att lysa upp den kommande festliga säsongen.

Aurora, namngiven efter det svenska varumärkets nordiska rötter, har ett handtag i lila och blått som avviker från Estrids vanliga pastellfärger. Denna hyvel kommer säkert att sticka ut i badrummet och ge en touch av magi under de kommande vintermånaderna.

Den nya rakhyveln Aurora

I Estrids startpaket ingår ett återanvändbart handtag i stål, en vägghållare och två utbytbara blad. Dessutom kommer det att finnas ett matchande resefodral i silikon tillgängligt. Alla Estrids produkter är veganska och utformade för att passa alla, oavsett kön.

Aurora finns tillgänglig på Estrids webbplats, estrid.com. För de som föredrar att handla i butik finns hyveln redan tillgänglig hos Åhlens. Samt hos H&M och & Other Stories från den 9 november. Lyko kommer att erbjuda den både i butik i Stockholm och online från den 11 november.

Prissättningen är förmånlig, med startpaketet tillgängligt för 199 SEK på estrid.com eller 95 SEK vid prenumeration. Om du är intresserad av det matchande resefodralet, kommer det att kosta 69 SEK på estrid.com. Eller 79 SEK hos Åhléns, H&M och Lyko.

För den som vill ha både startpaketet och resefodralet kommer det finnas ett erbjudande på 268 SEK på estrid.com, eller 164 SEK vid prenumeration.

Med Aurora, den exklusiva rakhyveln som hämtar sin inspiration från norrskenet, kan du ge dig själv eller någon du tycker om den perfekta gåvan för en gnistrande start på den kommande säsongen!

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.