Uppnå full potential i din personliga stil hos Blugiallo, Två Trappor

En plats för exklusivitet och gemenskap, belägen ovanför det ikoniska Riche i centrala Stockholm

Blugiallo, det svenskbaserade varumärket känt för sina exklusiva och måttsydda kläder, har nu slagit upp dörrarna till sitt nya hem och showroom, ‘Blugiallo, Två Trappor’. Denna nya destination, belägen ovanför det välkända Riche i hjärtat av Stockholm, erbjuder inte bara en plats för kläder, utan också för konstnärlig inspiration, särskilt med det ökade fokuset på kvinnors mode.

Moderna Livet var på plats vid invigningen för att höra grundarnas visioner för framtiden. Tidigare baserades Blugiallos verksamhet på Artillerigatan, där showroomet fortfarande finns kvar. Nu har de dock omvandlat en gammal tandläkarmottagning till en inspirerande våning där mode och skräddarsydd passform är i fokus.

Den skräddarsydda födelsedagspresenten

Besökare kan kostnadsfritt besöka våningen och njuta av en skräddarsydd upplevelse där de får professionell hjälp från Blugiallos medarbetare. Kunderna har möjlighet att välja bland olika material, färger och mönster. Detta för att skapa sina egna plagg som passar deras personliga stil och önskade passform.

Värt att notera är att priserna hos Blugiallo faktiskt är lägre än många av deras konkurrenter. Med det ökade fokuset på kvinnors mode blir våningen ovanför Riche även en perfekt plats för gemenskap. Förslagsvis möhippor, födelsedagsfester eller tjejkvällar, där man kan boka våningen för en privat provning.

Alexander Moström, en av grundarna, betonar att både passform och material är av yttersta vikt och delar lika stor plats i deras arbete. Han och medgrundaren Daniel framhåller också att Blugiallo strävar efter att vara tillgängligt för alla, trots den till synes eleganta atmosfären på Östermalm.

Vårt nya hem är en plats där alla härliga personligheter vi möter. Oavsett om de är befintliga eller nya kunder, ska kunna känna sig som hemma, säger Alexander Moström.

Så istället för att chansa på ett par dyra jeans eller kostymbyxor kan man ge bort en unik och personlig upplevelse till någon man tycker om. Och trots det ökade fokuset på kvinnors mode välkomnar Blugiallo fortfarande män att besöka och uppleva deras showroom, vilket gör det till en perfekt destination för en annorlunda och minnesvärd upplevelse tillsammans med en kompis, partner eller dejt.

Blugiallo blivit en pionjär inom herrmode på den svenska marknaden genom att erbjuda hållbara och personliga kläder av högsta kvalitet. Sedan december förra året inkluderar Blugiallo även måttsytt för kvinnor och fortsätter att erbjuda en unik kombination av stil och service.

Adress: Birger Jarlsgatan 2, 2 trappor
Öppettider: 9.00-20.00

Klicka här för att läsa mer!

Vill du läsa fler artiklar från oss? Klicka här. Följ oss på vår Instagram @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.