Vi tävlar ut fem presentkort tillsammans med NAKD

I samarbete med NAKD kommer vi tävla ut fem stycken presentkort värda 1000KR styck. Tävlingen kommer finnas på vår Instagram @modernalivet och instruktionerna för tävlingen kommer att finnas längre ner i den här artikeln.

NAKD har precis släppt sin kollektion ”Desert sun” som en färgstark symfoni för varma sommardagar och långa nätter. Denna kollektion är nyckeln till att slå värmen med stil.

Desert Sun

Kläder från kollektionen "Desert sun"

Think Pink

Färglada plagg har slagit igenom på modemarknaden och en av vårens hetaste trender är nyanser av rosenrött. Förutom nysläppta kollektionen “Desert sun” finns mycket andra kollektioner sedan tidigare som matchar temat. Vi tipsar om ”Think Pink” med rosa set, rosa klänningar och accessoarer. 

Kläder från kollektionen "Think Pink"

Ode to Athena

Ta fram din inre gudinna med ”Ode to Athena” en kollektion med fokus på festkläder. Effektfulla draperingar och böljande siluetter gör dig redo för våren och sommaren. NAKD’s mest gudomliga kollektion hittills. 

Kläder från kollektionen "Ode to Athena"

Varje presentkort är värt 1000kr och vi kommer att tävla ut fem presentkort till fem vinnare. Tävlingen finns på vår Instagram @modernalivet och för att vara med och tävla behöver du göra följande:

  1. Gilla bilden och följ @modernalivet & @nakdfashion på Instagram. 
  2.  Kommentera svaret på frågan ”Vad är Think Pink & Ode to Athena?”
  3. Tagga tre vänner och dela inlägget på din story när du är klar.

Vänligen notera, vinnaren kommer att kontaktas av @modernalivet enbart via Instagram. Svara inte på meddelanden från andra konton som hävdar att de är associerade med NA-KD eller Moderna Livet. Inget köp krävs för att delta eller vinna. Tävlingen är enbart öppen för de som är bosatta i Sverige och måste vara i åldern 16+. Enligt Instagrams regler. Denna tävling är inte på något vis sponsrad, administrerad eller associerad med Instagram, Inc. Fullständiga villkor finns på NA-KD’s Facebook Notes.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.