Stiltips: Snygg vit skjorta – vi listar de bästa skjortorna

Letar du efter sn snygg vit skjorta för dam? En vit skjorta är ett tidlöst basplagg som är ett måste i basgarderoben. Den vita skjortan är klassisk och är enkel att styla med precis allt – så som jeans, kontorsbyxor eller den svarta skinnkjolen. Vi har testat och samlat 10 tidlösa vita skjortor i olika prisklasser, från budget till lyx.

Tips för att hitta den perfekta vita skjortan som passar dig

Egentligen behöver man inte fundera så mycket, tycker vi, över vilka tillfällen man ska använda skjortan till. Detta eftersom den passar till i princip allt. Men det kan såklart variera vad du har för kroppsform samt om du vill ha en mer figurnära eller oversized. Använder du mest kjol eller byxor osv. Här är tre tips på hur du kan resonera:

  1. Fundera över vilka tillfällen du vill använda skjortan till. Är du ute efter en oversized skjorta som funkar både till stranden och kontoret, eller en mer figurnära variant att stoppa in i byxor och kjol?
  2. Känn på materialet. Vill du ha en krispig vit bomullsskjorta att bära i affärssammanhang eller en sval linneskjorta att bära under varma sommardagar?
  3. Sätt en budget – och kom ihåg att priset per användning blir lägre ju mer du använder ett plagg. Med andra ord kan en skjorta i bra kvalitet både hålla längre, vara mer stilsäker och i slutändan användas betydligt mer än en billigare variant.

Snygga vita skjortor för dam 2023

Vi har testat många varianter av den vita skjortan och samlat våra favoriter. Här nedan följer våra bästa tios på den vita skjortan för dam – vi börjar med med budget, för att avsluta med lyxskjortan. Alla passar in i en tidlös garderob men såklart kan det vara lite olika vilken stil man gillar, om det ska vara kroppsnära eller en större fit. Vilken väljer du?

Tips! Styla den vita skjortan tillsammans med en kort trenchcoat för en trendig höstlook.

VIT SKJORTA – BUDGET

vit skjorta dam
Vit skjorta i mer budget från MQ Marqet: en mer klassisk (599 kr) och en mer oversized (699kr). länkarna går till MQ Marqet.

Vill du ha fler tips? Kolla mer i vår shop!

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.