Bästa matkassarna – vi har hela listan!

Välj bland ekologiska, vegetariska, hållbara eller färdiglagade matkassar. Flera dagar i veckan eller så ofta du vill.

Trött på att handla och komma på vad ni ska äta? Prova en matkasse för ny inspiration! Vi jämför några av de bästa matkassarna och tipsar om våra favoriter och bästa matkassen 2020. 

Hello Fresh

Sveriges mest flexibla matkasse. Med Hello Fresh’s kasse kan du skräddarsy din veckomeny och byta ut middagar när som helst. Välj fritt bland 10 nya recept varje vecka och blanda pånyttfödda svenska klassiker med internationella godbitar från världens kök.

Matkasse
Med Hello Fresh’s matkasse kan du skräddarsy dina måltider och bta ut middagar när du vill.

Läs mer om Hello Fresh här

Få rabattkod på HelloFresh matkasse: Spara upp till 925 kr på dina fyra första kassar! 30% rabatt på de 2 första matkassarna + 20% rabatt på den 3:e och 4:e matkasse Erbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudande. Kod att ange i kassan HELLOAFF925

Linas Matkasse

Lina hjälper dig att få livspusslet att gå ihop. Varannan vecka kommer en välfylld matkasse hem till dörren, planerad in i minsta detalj med recept och ingredienser för 5 middagar åt ca 4 personer.

Linas Matkasse
Linas Matkasse är en riktig klassiker som hjälper dig att äta god mat varje dag.

Läs mer om Linas Matkasse och beställ här

Rabattkod Linas matkasse: 30% rabatt på två matkassar Gäller alla leveranser innan 15/03 för nya kunder. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller Linas Julbordskasse.
Kod att ange i kassan NYKUND21

Matkomfort

Upptäck matkassen som sätter guldkant på vardagen. Till skillnad mot andra matkassar så förbereder alltså Matkomforts egna kockar alla tidskrävande moment som såser, soppor, grytbaser och fonder. Allt lagat från grunden efter konstens alla regler – alltid på noggrant utvalda premiumråvaror. Du färdigställer och serverar. Resultatet blir mindre tid för dig i köket. Och ännu godare middagar.

Matkomfort
Matkomforts duktiga kockar lagar alla såser och fonder från grunden.

Läs mer om Matkomfort och beställ här

Matsmart

Matsmart är en onlinebutik som vill rädda planeten genom att minska matsvinnet. Hur då? Jo. Genom att sälja rädda-planeten-grejer som riskerar att bli till svinn på grund av överproduktion, felaktiga förpackningar, säsongstrender och kort eller passerat bäst före-datum. Självklart med superrabatter. Allt du behöver göra för att få hem produkterna till din dörr (de levererar till hela Sverige) och samtidigt bli en klimathjälte är helt enkelt att köpa dem. Plånbokssmart och planetsmart i ett!

Matsmart
Matsmart hjälper dig att värna om både plånboken och miljön.

Läs mer om Matsmart och beställ här

Middagsfrid

Middagsfrid erbjuder hemleverans av färdigplanerade matkassar med recept, som ger dig tid att laga god mat av högsta kvalitet, och samtidigt ett gott samvete. Med ett stort engagemang arbetar dessutom Middagsfrid för en medvetenhet om klimatsmart mat.

Matkasse middagsfrid
Middagsfrids goda matkassar kommer med färdiga recept och råvaror av högsta kvalitét.

Läs mer om Middagsfrid och köp här

Få rabatt hos Middagsfrid här: 20% rabatt på tre första kassarna Erbjudandet gäller nya kunder, en gång per hushåll vid uppstart av prenumeration. Rabatten gäller på ord. pris och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
Kod att ange i kassan NYAR20

Simple Feast

Simple Feast levererar goda, ekologiska och växtbaserade måltider tre gånger i veckan. Varje meny designas av deras mycket erfarna kockar och dietister. Dessutom har maten förberetts på förhand så det krävs endast 10 minuters förberedelse av dig! Detta är med andra ord en lite lyxigare upplevelse för dig som vill ha extra hjälp i vardagen.

Matkasse Simple Feast
Simple Feast lagar goda och ekologiska maträtter som är klara på 10 minuter

Läs mer om Simple Feast och beställ här

 

Läs mer om våra goda matrecept här.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.