Romee Strijd designar sin första kollektion för NA-KD

NA-KD har alltid eftersträvat att hitta de mest spännande och inspirerande talangerna i modebranschen att samarbeta med. Nu samarbetar de med ännu en stor världsstjärna, och signerar den holländska supermodellen och före detta Victoria’s Secret ängeln Romee Strijd för en exklusiv kollektion med 62 delar. Inspirerad av hennes eget hektiska schema och imponerande karriär, samt hennes favoritstad – New York – är det en sammanhållen kollektion gjord för att blandas och matchas utan ansträngning. NA-KD x Romee Strijd finns nu tillgänglig på na-kd.com.

Romee Strijd är en av världens mest kända supermodeller. Hon bar de ökända Victoria’s Secret ängelvingarna i fyra år, från 2014 till 2018, och har modellat för alla som är något i modebranschen; från Louis Vuitton till Burberry, Prada till Alexander McQueen, Vogue till Harper’s Bazaar. Nu går hon samman med NA-KD och designar sin allra första kollektion. Hon har tidigare samarbetat med varumärket vid flera tillfällen – genom kampanjer hon frontat – men detta markerar hennes första steg in i rollen som designer såväl som modell och musa.

Matchas utan ansträngning för alla tillfällen

Romees första kollektion är i 62 delar, designad för att blandas och matchas utan ansträngning för alla tillfällen. Hon har inspirerats både av sin favoritstad, New York, och dess gränslösa energi, och hennes eget hektiska liv. Efter att ha tillbringat en karriär med att flyga över världen, arbetat för de främsta lyxdesignerna, har hon lärt sig hur man jonglerar fotograferingar, runwayshower och glamorösa fester; långa väntetider i flygplatslounger, sena kvällar på hotellrum och affärsmöten tidigt på morgonen. Nu, även en mamma till ett litet barn, visar hon att det går att få allt och få livet att fungera på hennes egna villkor. Så vem vet bättre hur man sätter samman kläder för att göra allt mellan himmel och jord i, från morgon till kväll, och samtidigt få plats med allt i en resväska?

I denna exklusiva kollektion har Romee designat sin drömkapselgarderob – en stor, sammanhållen linje som perfekt kapslar in hennes coola, avslappnade och eleganta stil. I varma vårnyanser tar hon dig från gryning till skymning oavsett dina planer; och du ser alltid chic ut. Romees boxiga, överdimensionerade kostym kommer att få jobba hårt under din morgon, medan hennes eleganta, kroppsnära aftonklänningar tar dig ut på dansgolvet. Helgplaner? Hennes safariinspirerade, utilitaristiska jumpsuits och plagg är gjorda för brunch och utforska nya städer. Det här är en kollektion som verkligen löser allt!

Romee Strijd kommenterar partnerskapet

– Jag har alltid haft nöjet att vara på andra sidan av den kreativa processen, men jag är nu så
exalterad över att designa min egen kollektion – precis som jag alltid har velat göra!
NA-KD-teamet har varit underbara att arbeta med och jag har lärt mig mycket om branschens knep. De såg till att alla mina tankar kom samman och genom att göra det här tillsammans skapade vi min drömkollektion. Förutom att skapa den här kollektionen, hade jag så roligt och jag känner mig lyckligt lottad som får arbeta tillsammans med detta fantastiska företag.

Sarah Krusell VP Commercial & Brand på NA-KD kommenterar partnerskapet

– Det här är ett väldigt speciellt partnerskap för oss – inte bara för att Romee är en av världens mest ikoniska supermodeller som har arbetat för många av modebranschens storspelare – hon förkroppsligar många av våra värderingar. Efter att framgångsrikt ha navigerat sin karriär som modell, affärskvinna och nu mamma, i ett decennium, är Romee också en inspiration, som visar att med hårt arbete och engagemang är allt möjligt. Vi är stolta över att ha arbetat tillsammans med henne i hennes allra första kollektion.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.