Alyssa Ashleys lanserar nya dofter för säsongen

Hösten har anlänt och med den har Alyssa Ashley, det ikoniska parfymhuset, lanserat sina exklusiva dofter för säsongen.

Cashmeran and Vanilla och White Patchouli är de senaste tillskotten i Alyssa Ashleys doftrepertoar. Inspirationen är hämtad från den tidlösa elegansen och sensuella stilen som kännetecknar Art Nouveau-eran.

Ett kraftfullt uttryck för individualitet

Parfym har alltid varit ett kraftfullt uttryck för individualitet, och Alyssa Ashley har under årtionden varit en pionjär i doftvärlden. Företaget grundades av konstnären Enrico Donati på 1960-talet, som döpte det klassiska parfymhuset efter sin adoptivdotter Alyssa. Sedan dess har Alyssa Ashley fortsatt att bryta normer och pusha gränser inom parfymbranschen. Med innovativa dofter som utstrålar en unik och progressiv syn på doft.

Cashmeran and Vanilla är en doft som fångar essensen av subtilitet och sensualitet. Den utstrålar en mildhet och bär toner av bergamott och nattjasmin, vilket ger en aura av elegans. Denna doft kan beskrivas som en konstnärlig palett av känslor, och omfamnar din hud och kropp med varma toner av vanilj.

Alyssa Ashley

White Patchouli, å andra sidan, är en kreativ lek av dofter som förenar patchouli, saltad karamell, mysk och cashmere. Denna doft är som en resa genom en skog av apelsinblommor, med en uppiggande kryddig twist. Den fångar den konstnärliga själen i Art Nouveau-eran och låter dig bära dess sensuella historia med stolthet.

Ett konstverk med noggrant utvalda ingredienser

Varje parfym är ett konstverk skapat med noggrant utvalda, exklusiva ingredienser som är utformade för att skapa en olfaktorisk upplevelse som är lika individuell som du. Parfymerna är en hyllning till en urban livsstil, skapade med noggrant utvalda, exklusiva ingredienser som ger varje flaska en unik karaktär.

Cashmeran and Vanilla och White Patchouli finns nu tillgängliga i flaskor på 30 ml och 50 ml på Lyko och utvalda parfymerier. De erbjuder en doftupplevelse som är både elegant och personlig. Med Alyssa Ashley kan du omfamna hösten med en touch av Art Nouveau och en doft som är din alldeles egna.

Pressfrukost tillsammans med Alyssa Ashley

Vill du läsa mer? Klicka här!

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.