Marabou sprider kärlek med uppdaterade chokladkakor

Marabou mjölkchoklad

I hjärtat av kärleksfulla förberedelser inför Alla hjärtans dag, avslöjar Marabou en ny och förtjusande twist på deras ikoniska chokladkakor. Kärleken flödar inte bara från chokladen i sig, utan nu även från den lekfulla och moderniserade förpackningen.

Den nya designen fångar Marabous svenska arv med en modern touch och förhöjer chokladens karaktär på varje hyllplats. Det större M:et lyfter fram varje smaks unika personlighet. Medan förpackningen får större text för enklare läsning och tydligare Cocoa Life-märkning för att betona Marabous hållbarhetsåtagande.

Ytterligare hjärtevärme inför Alla hjärtans dag

För att addera ytterligare hjärtevärme inför Alla hjärtans dag, får Marabous mjölkchokladkaka en sista ruta med ett graverat hjärta. En öm gest till älskare av den klassiska smaken.

Helena Arver, Senior Brand Manager på Marabou, uttrycker sin glädje över den nya designen: “Sedan Marabou grundades 1916 har otaliga chokladkakor avnjutits och delats tillsammans med nära och kära. Genom att lyfta fram den unika smaken hos varje chokladkaka vill vi fortsätta bidra till att skapa fler goda och delade chokladminnen.”

Denna kärlek till förnyelse sträcker sig även till Marabous fabrik i Upplands Väsby. Där en ny produktionslinje investerats för att säkerställa svensk produktionens framtid. Med denna modernisering förväntas produktionskapaciteten öka med minst en tredjedel, vilket belyser Sveriges tillväxtmöjligheter på chokladmarknaden.

Här är alla nya designer

Chokladkakorna får ett nytt, modernare utseende, men givetvis med samma storlek, unika smak och den välkända gula färgen med röd logotyp.

 

Marabou mjölkchoklad
Marabou mintkrokant
Marabou Lakrits, Hallon & Caramel
Marabou Daim
Marabou popcorn

Vill du läsa mer? Klicka här. Följ oss på vår Instagram @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.