“Art of Parking” – parkera med stil

Att parkera sin elsparkcykel rätt kan vara lättare än man tror- och snyggare för ögat. Det kan även spela stor roll när det kommer till att minska riskerna för skador ute på gatorna. Många olyckor som skett till följd av felparkeringar har blivit mycket allvarliga. Efter mycket kritik måste företaget agera snabbt för att minska risken för framtida olycksfall. Därför lanserar Bolt nu en ny kampanj där man tar hjälp av fotografer för att uppmana sina kunder att parkera sina elsparkcyklar på ett bättre sätt. Kriterierna för en bra parkering är att det både ska vara snyggt och säkert.

Art of parking

Kampanjen “Art of Parking” pågår fram till den 7:e oktober. Fotografierna kommer visas upp på sociala medier och i nyhetsbrev samt hos de influencers som tagit del av kampanjen.

– Elsparkcyklar är en viktig del i att skapa morgondagens hållbara städer. Därför måste vi också arbeta tillsammans för att det ska fungera. Med kampanjen “Art of Parking” vill vi nå ut på ett kreativt sätt och påminna om vikten av att inte parkera elsparkcyklar vårdslöst efter avslutad resa, säger Hedda Broman, marketing manager på Bolt.

Bland de fotograferna som kommer att deltaga i kampanjen hittar man namn som Vanessa Tryde, Emma Grann, Evelina Lind och Paul Edwards.

Om Bolt

Bolt är den europeiska superappen med uppdraget att göra mobilitet i städer mer prisvärd, säker och hållbar. Bolt har 75 miljoner kunder i 45 länder i Europa och Afrika. Företaget erbjuder en rad mobilitetstjänster, inklusive taxiresor, bilpool och elsparkcyklar samt leverans av mat och livsmedel. Läs mer om Bolt här.

 

 

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.