LAKRIDS BY BÜLOW lanserar vinterkollektion

LAKRIDS BY BÜLOW, det välkända lakritsföretaget, är redo att ta oss med storm igen med sin magiska vinterkollektion för 2023. Företaget har gjort det till sitt uppdrag att föra lakritsälskande människor närmare denna underbara godsak, och deras senaste kreationer är inget undantag. I år är även den populära lakritsjulkalendern tillbaka, nu i ett nytt och uppfriskande utseende.

När de mörka dagarna och kyliga kvällarna sänker sig över oss, är det LAKRIDS BY BÜLOW som lyser upp tillvaron med sin vinterkollektion. Årets kollektion innehåller några av de mest omtyckta smakerna, såsom CLASSIC CARAMEL, BUTTER COOKIE, FROZEN MINT och CRISPY RASPBERRY, som nu har fått en extra dimension med sina krispiga sockeröverdrag.

Den limiterade kollektionen inkluderar även den älskade lakritsjulkalendern och WINTER SELECTION BOX, båda med ny design och smakupplevelser för 2023. Det chokladtäckta lakriset kan förbeställas på lakridsbybulow.se från och med den 24 augusti och kommer att finnas tillgängligt i butiker från den 21 september.

Här är några höjdpunkter från den fantastiska vinterkollektionen:

CLASSIC CARAMEL

En traditionell favorit som kombinerar sötlakrits med mjuk dulcechoklad och en nypa havssalt. Tillgänglig från den 24 augusti till priset av 180,00 SEK.

CRISPY RASPBERRY

Denna smak lägger till en fruktig twist till kollektionen med vit choklad, hallon, jordgubbar och sötlakrits i en krispig sockerbeläggning. Tillgänglig från den 24 augusti till priset av 180,00 SEK.

BUTTER COOKIE

En juldröm som kombinerar kanel, karamelliserad vit choklad, smörkaramell och sötlakrits. Tillgänglig från den 21 september till priset av 180,00 SEK.

FROZEN MINT

En återkommande favorit från föregående år som erbjuder en fräsch smakupplevelse med sötlakrits täckt av mjuk mjölkchoklad och pepparmint. Tillgänglig från den 21 september till priset av 180,00 SEK.

För att dela kärleken till lakrits med vänner och familj har LAKRIDS BY BÜLOW även WINTER SELECTION BOX, som inkluderar åtta olika smaker av gourmetlakrits. Denna vackra guldutgåva är perfekt som en gåva till någon speciell eller som en behandling för dig själv.

Förutom att skapa utsökta lakritssmaker har LAKRIDS BY BÜLOW också fokus på hållbarhet. Deras förpackningar är tillverkade av 100% återvunna och återvinningsbara material, och de har minskat förpackningens vikt med 20% för enklare återvinning. Dessutom drivs företagets fabrik i Köpenhamn med 100% grön energi sedan 2020.

Med LAKRIDS BY BÜLOWs fantastiska vinterkollektion kan du se fram emot en säsong fylld av spännande smakupplevelser. Och en extra dos av magi i varje tugga. Så se till att du inte missar chansen att njuta av dessa läckerheter och addera en touch av lakrits till din vinter!

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.