Första eldrivna barnvagnen på marknaden – CYBEX e-PRIAM hyllas av både småbarnsföräldrar och techvärlden

Foto: Press

Under förra året släpptes den första eldrivna barnvagnen på marknaden, CYBEX e-PRIAM. Barnvagnen kombinerar en stilfull design och funktionalitet med smarta funktioner som möjliggör enklare promenader. Eldrivna e-PRIAM hyllas nu stort av föräldrar så väl som av techvärlden. Vid årsskiftet listade tidningen TIMES e-PRIAM som en av de bästa uppfinningarna som gör världen bättre och smartare 2020. 

Den eldrivna vagnens tekniska funktioner ger föräldrarna en hjälpande hand i både upp- och nedförsbackar, som på ojämnt underlag utan att du behöver anstränga dig. Styret är försett med sensorer som känner av hur mycket du håller emot eller bromsar och anpassar vagnens fart och stödet du behöver efter det. I uppförsbacken känner vagnens styrsensorer av att det behövs extra kraft och stöttar upp så att det känns som att man promenerar på en plan väg. I nedförsbacke känner styret istället av det och lägger till ett stöd för att bromsa barnvagnens nedstigning.

När det kommer till ojämna underlag kan det handla om allt från kullersten till sand, skogsvägar, lera, snö eller grus. Här kan man själv välja när man vill aktivera funktionen genom ett enkelt knapptryck på vagnens bakaxel. 

Hyllad i TIMES

När tidningen TIMES vid årsskiftet hyllade vagnen genom sin lista över 2020 års bästa uppfinningar som gör världen bättre och smartare, berömdes den eldrivna barnvagnen för just dess innovativa funktioner. 

Den eldrivna barnvagnen från CYBEX är förutom praktisk även stilren och fin. Foto: Press

Många olika val

Barnvagnen erbjuder en mängd olika val. Man har möjlighet att välja mellan flera snygga färger och tillbehör, för att kunna skapa en moderiktig känsla för den eldrivna vagnen. E-PRIAM är batteridriven och batteritiden är cirka 8–45 km beroende på belastning och förhållanden. Batteriet laddas enkelt upp inom sex timmar via ett eluttag. En batteriindikator på barnvagnens bakaxel visar tydligt hur mycket batteri som finns kvar. 

Elvagnen CYBEX e-PRIAM finns tillgänglig i utvalda butiker så som BabyWorld, Jollyroom och Bonti med flera. Vagnen med liggdel och sittdel kostar från 18 747 kr beroende på utförande etc. 

Vill du ha mer information om CYBEX och deras eldrivna barnvagnar kolla gärna in deras hemsida

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.