BLANCHEstories audioerotiska app tar njutning till nya höjder

Ett ljuduniversum av romantik och erotiska äventyr. BLANCHEstories, grundat 2020 av vännerna och kreatörerna Beatrice von Schwerin och Lisa Leuhusen. Är en innovativ audioerotisk app som placerar kvinnlig njutning i fokus. Med över 550 ljudnoveller sedan lanseringen i februari 2021 erbjuder BLANCHEstories en unik plattform för avkoppling och lust.

Den kreativa duon, med bakgrund inom reklam, film och TV, skapade BLANCHEstories med visionen att erbjuda kvinnor en underhållningstjänst som främjar njutning och välbefinnande. Genom ett nyskapande koncept av “romotica” strävar appen efter att erbjuda söta och heta noveller som stimulerar och tilltalar kvinnors begär. BLANCHEstories värdesätter kvinnlig åtrå och lust som unika uttryck och distanserar sig från stereotyper som drogromantik, kroppsfixering och våld.

“Att ge kvinnlig åtrå en egen distinkt röst i en inkluderande och respektfull miljö”

Appens universum expanderar ständigt med nya författare, skribenter och röster, inklusive både lovande talanger och etablerade skådespelar- och författarprofiler. BLANCHEstories strävar efter att ge kvinnlig åtrå en egen distinkt röst i en inkluderande och respektfull miljö.

För den som söker en unik och passionerad julklapp. Just nu erbjuder BLANCHEstories presentkort för att dela lite romantik med en kär vän. Appen har cementerat sin plats som Skandinaviens första audioerotiska app och har snabbt blivit en plattform för kvalitativ och sensuell underhållning. Julklappstips! Varför inte överraska någon kär vän i jul med lite härlig romantik? För presentkort, klicka här!

BLANCHEstories vision är att tillfredsställa sinnet på ett lekfullt och modernt sätt, och med över 40 författare och över 550 ljudnoveller har de skapat en varierad och inkluderande plattform för erotiska äventyr.

För mer information och att prova BLANCHEstories, besök hemsidan genom att klicka här!

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.