Här är säsongens snyggaste vårjackor under tusenlappen

Artikeln innehåller annonslänkar

Uppdatera din garderob med en ny vårjacka utan att spräcka budgeten. Upptäck säsongens snyggaste vårjackor – alla under tusenlappen! Från trendiga bomberjackor till klassiska trenchcoats, här är våra bästa fynd för säsongen.

Ta din outfit till nästa nivå med en djärv mönstermix eller håll det enkelt med en pastellfärgad favorit. Och det bästa? Du behöver inte offra din plånbok för att hänga med i trenden!

Denim trenchcoat

Lång trenchcoat i denim med knytbälte i midjan. Klicka här för att komma till jackan. (Adlink)

Croppad vårjacka omlott

Denna korta jacka är det ultimata vårfyndet! Med sin klassiska marinblå färg och trendiga omlott-design är den perfekt för att komplettera din våroutfit. Den korta längden ger dig möjlighet att visa upp dina favoritbyxor eller kjol, samtidigt som den skyddar dig mot vårens vindar och kyliga temperaturer. Klicka här för att komma till jackan (adlink), den kostar endast 499 SEK!

Svart vårjacka

Kort kappa i filtmaterial med hög krage. Kappan är svart och har oversize fit. Även denna finns i flera olika nyanser och färger. Klicka här för att komma till jackan. (Adlink)

Vårjacka teddy

Teddyjackan är beige och har alltså knäppning fram. Den har mjuk kvalitet, rak ärm, hög krage, sidofickor och sömdetaljer på ärmarna. Finns även i svart och marinblå. Klicka här för att komma till jackan! (Adlink)

Croppad trench – vårjacka

Denna korta trenchcoat är det perfekta vårfyndet för den stilmedvetna och praktiska individuen. Därför att med sin avslappnade passform och klassiska marinblå färg är den en mångsidig och tidlös bit som passar för alla tillfällen. Även denna finns i flera nyanser. Klicka här för att komma till vårjackan! (Adlink)

Marinblå jacka med bälte i midjan

Denna korta kappa är en perfekt följeslagare för vårens växlande väder. Med sitt bekväma knytskärp i midjan och avslappnade, rak passform är den både praktisk och stilfull.

Kappan erbjuder en vävd kvalitet som ger den en strukturerad och elegant finish. Dess krage med trubbigt slag ger en tidlös touch till dess utseende, medan de praktiska fickorna i sidorna lägger till en extra dos av funktionalitet. Även denna finns i flera färger. Alltså ett riktigt måste i vårgarderoben. Klicka här för att komma till denna fina vårjacka! (Adlink)

Bikerjacka

Oversized skinnjacka i läderimitation med skärp i midjan. Alltså, denna vårjacka är lätt att matcha till allt. Dess svartgrå och urtvättade look är ett säkert kort i vårgarderoben.  Klicka här för att komma till jackan. (Adlink)

Vårjacka army

Kort jacka i trikå med oversize fit. Jackan är brun och har v-ringning. Även denna finns i flera färger! Klicka här för att komma till jackan. (Adlink)

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.