En nyckel till bra hy – tillsammans med CeraVe

Artikeln innehåller annonslänkar

Med vårens ankomst följer en förändring i vår hudvårdsrutin. Den skiftande årstiden kan påverka vår hud på olika sätt, och det är viktigt att anpassa våra produkter därefter. En nyckel till bra hy är att välja rätt fuktlotion som kan stödja hudens naturliga barriär och behålla fukten. CeraVe Moisturising Lotion 473ml är en av dessa kraftfulla produkter som förtjänar att upptäckas för sin effektivitet och mångsidighet. 

Denna fuktlotion är utformad för att passa torr till mycket torr hud på både ansikte och kropp. Den innehåller en unik formula med tre essentiella ceramider och hyaluronsyra, vilka är nyckelingredienser för att stärka hudens skyddsbarriär och bevara dess naturliga fuktbalans. Genom att applicera denna lotion generöst, både dagligen och vid behov, kan du upprätthålla hudens mjukhet och smidighet.

Lätt konsistens som snabbt absorberar

Det som särskiljer CeraVe Moisturising Lotion är den lätta konsistens som absorberas snabbt av huden utan att lämna en klibbig eller fet hinna. Dess praktiska pumpflaska gör den lätt att använda och dosera, vilket gör den till en idealisk kompanjon för daglig användning. Dessutom är den parfymfri och hypoallergen, vilket gör den lämplig även för känslig hud.

En av de mest imponerande egenskaperna hos denna lotion är dess förmåga att frigöra fuktgivande ingredienser kontinuerligt i upp till 24 timmar. Detta innebär att din hud får den näring och fukt den behöver, även långt efter att du har applicerat produkten.

Slutligen är CeraVe Moisturising Lotion en produkt som är utformad för alla åldrar, från tre år och uppåt. Detta gör den till ett mångsidigt alternativ för hela familjen, vilket gör hudvårdsrutinen enklare och mer effektiv för alla.

CeraVes sortiment erbjuder alla steg du behöver i din hudvårdsrutin. Nedan listar vi steg för steg, dessutom är produkterna både dryga och prisvärda.

CeraVe rengöring

CeraVe Blemish Control Cleanser är en löddrande rengöring som rengör porerna, minskar orenheter och överskottssebum utan att störa hudens skyddande barriär. Effektiv formula med tre essentiella ceramider, salicylsyra (BHA) och niacinamid. Passar hud med benägenhet för akne, även för känslig hud. Utan parfym.

CeraVe serum – retinol

Ett lätt, snabbabsorberande serum med inkapslad retinol, derivat av lakritsrotsextrakt och niacinamid som hjälper till att stärka den skyddande hudbarriären. Hudytan förfinas, vilket ger en slätare hud och ett strålande utseende.

CeraVe moisturising lotion

Fuktighetsgivande lotion för torr till mycket torr hud, lämplig för både ansikte och kropp. Innehåller tre essentiella ceramider och hyaluronsyra för att stärka hudens barriär och bibehålla fuktnivån. Parfymfri och hypoallergen, blockerar inte porerna. Passar hela familjen, inklusive spädbarn från två månaders ålder. Använder MVE-teknik för kontinuerlig återfuktning upp till 24 timmar.

 

Vill du läsa mer? Klicka här. Följ oss på vår Instagram @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.