Årets julklapp – firande på landet

Vill du hoppa på trenden att fira jul eller nyår på landet? Läs om Countryside Hotels som erbjuder en vacker lantlig miljö på flera platser runt om i Sverige.

Countryside Hotels 38 natursköna hotell runt om i Sverige

Ett stämningsfullt julfirande utan krav i en vacker lantlig miljö. Det är så julen kommer att se ut för de som valt att hoppa på trenden att fira jul på landet. Countryside Hotels, som samlar 38 natursköna hotell runt om i Sverige ser över 80 procent fler sökningar. Och har redan fullbokat på både jul och nyårsafton.

–– Våra medlemshotell har redan väntelistor med gäster som vill fira jul på landet, säger Anna Övergaard på Countryside Hotels.

Och redan i mitten av november kommer hotellen duka upp sina julbord och erbjuda dig som gäst allt från traditionella bufféer, till stämningsfulla julmiddagar vid sittande bord. Så även om efterfrågan är stor så har hotellen fortfarande en god kapacitet på vardagarna.

Eller för den som vill låta bilen stå finns möjligheten att boka ett julbordspaket och stanna över natten. Och är helgerna fullbokade kan hotellen erbjuda fler övernattningar mitt i veckan.

Den som hade sett fram emot att fira julafton på ett lantligt hotell bör inte heller misströsta.

–– Så mitt råd är att boka in en vistelse några dagar innan jul, för att passa på att njuta av en stämningsfull mini-julafton i lugn och ro, säger Anna Övergaard marknadschef på Countryside Hotels. Då Countryside Hotels är den största och äldsta sammanslutningen privatägda hotell i Sverige.

Kedjan startade 1983 och idag består medlemmarna av särskilt utvalda hotell av hög kvalitet, spridda över de vackraste delarna av Sverige.

Countryside Hotels grundades 1983 och ägs gemensamt av de ca 40 medlemsanläggningarna. Som alla ligger i natursköna omgivningar mellan Hälsingland i norr och Skåne i söder.  För mer information, besök gärna: www.countrysidehotels.se

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.