Spakällarn – Exklusivt och unikt spa i hjärtat av Stockholm

Spakällarn, den gömda pärlan inbäddad i en av de förtrollande gränderna i Gamla Stan, väcker nyfikenheten och sticker ut som en oas bland Stockholms spaalternativ.

Gamla Stan, med sina pittoreska gator och tidlösa charm bjuder in till en ständigt lockande atmosfär året om. Här finns dessutom ett av Stockholms mest unika spaalternativ; Spakällarn!

Spakällarns unika och exklusiva koncept

Denna privata tillflyktsort är en fantastisk upplevelse att unna sig själv, dela med vänner, njuta av med kärlekspartner, fira inför en babyshower eller varför inte avsluta en möhippa på ett minnesvärt sätt? Spakällarn i Gamla Stan garanterar en exklusiv och avkopplande stund i hjärtat av Stockholm.

Det som verkligen sätter Spakällarn i en klass för sig är dess exklusiva koncept. Här får du möjligheten att boka hela anläggningen för dig och dina närmaste till ett överkomligt pris. En privat oas där jacuzzis, bastu, duschar och bekväma loungemöbler står till ert förfogande.

Vid bokningen finns möjlighet att skräddarsy upplevelsen med valfri fruktbricka, champagne, alkoholfria alternativ eller läsk mm.

En oas av harmoni och välbehag

När du kliver in genom dörren släpper du vardagen och tar av dig ytterkläderna, för att sedan följa trappan ner till en värld av harmoni och njutning.

Atmosfären är lummig, med murgrönor som slingrar sig runt rören i taket och längs med väggarna. Magin förstärks av ett varmt och mysigt ljus som sprider sig från små ljuslyktor som är placerade runtom i lokalen. Det är som att stiga in i en värld av ren avkoppling och lyx, där varje detalj är noga utvald för att skapa den ultimata atmosfären.

Omedelbar känsla av lyx

När du kliver in i det första rummet möts du direkt av njutning och avslappning. Här bubblar två jacuzzis, vars varma vatten ger en omedelbar känsla av lyx. Den rogivande bastun väntar tålmodigt på att erbjuda sina avstressande kvaliteter, medan de två duscharna står redo och väntar med olika hårprodukter och väldoftande tvålar.

Fortsätter du in i lokalen öppnar sig en avskild station där kylt bubbel eller din valda dryck står redo att förfina din stund. Här är atmosfären i dina händer, med möjlighet att själv justera musiken och volymen för att skapa den perfekta ljudkulissen.

Djupare in i Spakällarn finns två separata omklädningsrum, som står redo med alla bekvämligheter du kan önska. Här väntar även en inbjudande lounge-hörna, där vännerna kan samlas i bekväma möbler och dela skratt och goda stunder.

Det enda du behöver ta med är ditt trevliga sällskap och badkläder. Resten är redan omhändertaget – från fluffiga badrockar och tofflor till praktiska faciliteter som hårtork och olika hårprodukter.

För att läsa mer klicka här!

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.