Välkomna inredningsvåren med pasteller och naturmaterial

Vår inredningsdesigner Amanda Linnell ser ljust på vårsäsongen och låter både inredning och loungewear gå i pastellrosa.

Trenden med ljusa lekfulla färger fortsätter även denna vår, både i inredning och mode. Gör både dig och ditt hem redo att möta våren med ljusa pasteller och detaljer som lyfter helheten. 

Få saker signalerar så starkt att våren är på intåg som pasteller gör. Den här säsongen kommer jag satsa på att behålla en neutral grund med naturmaterial och leta efter pastellfärgade highlights. Ett drömköp är den rosa rumsavdelaren signerad Gustav Westman som jag gärna använder i något av vårens inredningsuppdrag.

Rumsavdelare, Gustav Westman Objects. Här tillsammans Tavla Pelcasa, Åhléns

Vackert med natursten

Trenden med natursten tycks hålla i sig år efter år, något som jag verkligen välkomnar i och med att det är både vackert och hållbart. Dessutom gör sig pasteller otroligt bra till just naturmaterial som trä och marmor, som denna ursnygga skulpturala ljusstake som fått hedersplatsen på mitt piano tillsammans med rosa stearinljus. 

Ljusstake i marmor, Granit

Vi spenderar fortsatt mycket tid hemma, både i hemmakontoret och med familjen. Därför tycker nog många med mig att det känns extra välkommet med något nytt i loungewear garderoben. Som detta avskalade set i ljusrosa, det lyfter vilken hemmakväll som helst.

Jag tänker matcha mitt nya loungewear set med ett par snygga slip-ins i läder för en lite mer dressad hemmalook.

Loungewear set & Other Stories, Slip-ins & Other Stories

Efter ett år av kreativa lösningar för att kunna jobba hemifrån är vi många som letat efter roliga detaljer som kan lyfta hemmakontoret. Kanske är det just därför som den underskattade papperskorgen fått sin välförtjänta renässans. Och det i pastellrosa dessutom. Låt denna pjäs från Hay ta plats i ditt hemmakontor, finns i flera härliga färger.

Pastellfärgad papperskorg Hay, Åhléns

Nog för att våra digitala kalendrar både kan bäras med i fickan och påminna oss om möten, men frågar du mig kommer de aldrig ersätta känslan av en  papperskalender. Denna pastellfärgade variant från Lechttum1917 är dessutom miljömärkt.

Kalender, Lechtturm1917, Åhléns

Få mer inspiration och läs om vår inredningsdesigner Amanda Linnells inredningsfilosofi här.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.