Tinder-utmanaren kommer till Göteborg

Är du också trött på det ändlösa svajpandet? Nu kommer den svenska Tinder-utmanaren Relate Date till Göteborg. Ett nytt, mer personligt sätt att mötas där ens livssyn och personliga värderingar är i fokus. Appen med sina 45,000 medlemmar har hittills funnits främst i Stockholm. Men gör nu en storsatsning för hjälpa alla singel-Göteborgare till kärleken.

Relate Date är appen som fokuserar på det man tycker är viktigt i livet och riktar sig mot de som söker en långsiktig relation. När man först kommer in i appen börjar man med att kartlägga sina värderingar. Sedan får man dagligt utvalda profiler baserat på sina värderingar. Ens profil ämnar dessutom ge en inblick i hur ens liv ser ut genom korta texter om de viktigaste värderingarna, varvat med så kallade livsstilsbilder.

Starkaste faktorn till att relationen håller

Enligt forskningen så ska en gemensam värdegrund vara den starkast bidragande faktorn till att en kärleksrelation håller. Det kan helt enkelt skava för mycket om man har olika prioriteringar när det kommer till semestern, arbete, relationer, och inte minst barnuppfostran.

– Vi tror att de starkaste och mest meningsfulla relationerna är de där man har en gemensam värdegrund för hur man ser på livet, men där man sen är lite olika som personer. Det ger en stark och hållbar grund där man känner trygghet, men ges även utrymme till att växa, säger Relates VD och medgrundare Philip Jonzon Jarl.

För alla som söker kärleken i Göteborg

Appen, som utsetts av Apple som topp 10 dejting-appar på App Store, planerar nu att bli det självklara valet för alla som söker långsiktig kärlek även i Göteborg. Förutom att expandera geografiskt vill Relate dessutom utöka sina hjälpmedel för att skapa mer meningsfulla möten och relationer människor emellan. Relate Date-appen är inte bara en plats för att träffa likasinnade utan den erbjuder också verktyg, korta artiklar, samtalsspel och rekommenderade podcast-avsnitt för att lära känna sig själv bättre och kunna navigera rätt i kärleken.

– Idag håller 70% av alla nya relationer inte mer än ett år. Vi har insett att en minst lika stor utmaning som att hitta rätt partner är att förstå dig själv, dina behov, beteendemönster och värderingar för hur du vill leva ditt liv, och att sen utifrån det bygga en relation. Först då har du en stark grund för något som kan växa och hålla på sikt, säger Philip Jonzon Jarl.

Klicka här för att ladda ned och testa Relate appen idag!

Om Relate

Relate är ett svenskt, forskningsbaserat relationsbolag med Relate Date appen som största produkt, som inte bara är en ny typ av dejting app utan ett nytt sätt att mötas, där du träffar människor utifrån din livssyn och vad du tycker är viktigt i livet. Relate har även en relationsutvecklingsapp för par, Sveriges största podcast med relationsexperter och massor av utbildande innehåll som hjälper dig på resan mot relationen du drömmer om. Mer om Relate och deras ”hemliga” syfte hittar du här.

Vill du läsa fler artiklar? Klicka här för att läsa “Fem anledningar till att ladda ned Relate Date”

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.