Albin Grkovic, Sverigechef Bolt

Billigaste taxialternativet Bolt ger dig goda nyheter i Stockholms tunnelbana

Har du också slutat bry dig om din sambo skymtar förbi i morgonrock under måndagsmötet? Nu lanserar Bolt kampanjen ”Goda nyheter” i tunnelbana och erbjuder rabatt på resor fram till årsskiftet.

Med glimten i ögat påminner Bolt oss om de positiva sakerna som hänt under året när de lanserar sin nya kampanj i Stockholms tunnelbana. Genom kampanjen vill man locka fler till att använda deras taxitjänst och bjuder på 650 kr i rabatt på sex resor fram till 31 december.

Mjukisbyxan har blivit business casual, du slipper småprata med chefen och risken att du springer på ditt ex på stan har minskat rejält under året. För att få fler i Stockholm att åka taxi med Bolt lanserar de nu en utomhuskampanj i tunnelbanan som går under namnet ”Goda nyheter”. Tanken är att få fler att välja Bolt då de är det billigaste taxialternativet i staden och som ger pengar över i plånboken. Allt med glimten i ögat.

— Trots coronapandemin har vi haft ett väldigt lyckat år så här långt i Sverige och vi ser att både andelen förare och resenärer har ökat rejält. Att vi nu närmar oss en halv miljon användare i vår app visar med all tydlighet att Bolt är en uppskattad tjänst och att det går bra för oss, säger Albin Grkovic, Sverigechef för Bolt.

Bjuder på 650 kr 

Fram till 31 december erbjuder Bolt 650 kr rabatt på sex resor under kampanjkoden ”godanyheter”.

— Vi vill ge våra resenärer tillgång till det mest prisvärda resealternativet just nu med taxi. Samtidigt eftersträvar vi alltid att våra förare ska få de bästa möjliga förutsättningarna. Därför lanserade vi “Bolt Economy” i appen tidigare i år, där förare själva har möjlighet att välja när de vill köra kategorin som ger ökad flexibilitet och fler kunder, säger Albin Grkovic.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.