Marie Serneholt lanserar drinken “Marieonetto”

Folkkära programledaren och entreprenören Marie Serneholt lanserar en alkoholfri drink tillsammans med vinhuset Mionetto. Drinken Marieonetto går att beställa på restaurang Ricordi i centrala Stockholm. I samband med vårens intåg väljer Mionetto att samarbeta med Marie Serneholt som ambassadör för varumärket.

Nu står det klart att de tillsammans med Marie släpper en alkoholfri drink som får namnet Marieonetto. En svalkande god drink att njuta av helt utan alkohol.

– Jag är så otroligt glad att få göra detta tillsammans med Mionetto. Det känns kul att kunna skåla på festliga tillställningar även de tillfällen man inte känner för att dricka alkohol, speciellt för mig som är småbarnsförälder. Att jag nu fått möjligheten att göra en härlig drink tillsammans med mitt favoritmärke känns helt fantastiskt, säger Marie Serneholt.

Mionetto 0,0% är ett fruktigt och friskt alkoholfritt vin med en lätt sötma

Den bubblande drycken är gjord på 100% Glera-druvor från Veneto-regionen och resultatet är väldigt likt originalet. Glera är samma druva som används för att producera Prosecco vilket ger konsumenterna en premiumupplevelse. Den är perfekt för alla tillfällen, och gör sig perfekt i Maries drink “Marieonetto”.

– När vi hörde att Marie älskar vår prosecco kändes det helt självklart att hon skulle bli en del av Mionetto familjen. Vi är otroligt glada över vårt samarbete och vi ser fram emot att skåla tillsammans i vårsolen över en god Marieonetto, säger Bita Vesali, marknadschef på Henkel Freixenet Sverige.

Det tidlösa vinhuset släppte förra året Mionetto 0,0, ett alkoholfritt mousserande vin som går att hitta på ICA och Systembolaget. Vineriet har även seglat upp och blivit en av de mest omtyckta på marknaden om man frågar svenska konsumenter.

Ingredienser till Marieonetto

2 dl Mionetto 0,0 Alcohol Free
0,5 dl fläderblomssaft
1 limefrukt
4 kvistar färsk mynta
is

Gör så här

1. Skär lime i klyftor.
2. Fyll glaset med is.
3. Pressa ner limejuice i glaset och lägg därefter i några myntablad.
4. Häll på flädersaft och toppa med prosecco.
5. Garnera med mynta och servera genast.

Vill du läsa mer? Klicka här för att komma till våra senaste artiklar.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.