Tom Wilson och Oskar Holmsten startar företaget WorthWhileStaff

Vi träffar två unga entreprenörer, Tom Wilson och Oskar Holmsten, som startat företaget WorthWhileStaff. De har båda stora målvisioner och ett starkt driv för företagande och ser med positiva ögon på 2022. 

WorthWhileStaff är ett bemannings och rekryteringsbolag. De ser ett behov av att införa ett starkare och mer kommunikativt arbete till både kund och anställda. Bakgrunden till företaget började med att Oskar intresserade sig för branschen för ett par år sedan. Han såg en del lösningar på problemen. Att arbetstagarna blir placerade på rätt arbetsplats tror de är grundläggande för både framgångsrika företag men även för resultatrika karriärer hos privatpersoner. De ser ett behov av att införa ett starkare och mer kommunikativt arbete till både kund och anställda.

WorthWhileStaff

Något år senare presenterade Oskar idén för Tom och han tog upp några grunder som han ville att företaget skulle stå på. En av grunderna var namnet han då presenterade. WorthWhileStaff, som tydligt förklarar vad företaget är verksamt i. Det betyder helt enkelt att det är lönsamt och något som kommer att vara värt tiden och energin som man lagt ner.

Vad är målet med ert företag?

– Vi vill bidra till samhället, genom att finnas som stöd till företagen. Enligt Tillväxtverket är arbetskraftsbristen den enskilda största hindret för tillväxt bland företagen enligt deras statistik. Vi ser möjligheten att förändra detta och öka tillväxten bland företag samtidigt som vi ökar svensk välfärd och minskar arbetslösheten. Detta är den främsta utmaningen vi försöker tackla.

Vad innebär Worth While Staff?

Enligt Tom och Oskar betyder WorthWhileStaff i enkla ord att det är värt tiden, pengarna och energin man lagt ner för att bidra till en förändring, till något bättre. På frågan var de ser sig om två år så svarar de att de tycker att det är rätt kort tid, men målet är att kunna etablera WorthWhileStaff till en konkurrent mot de större företagen.

– Vi ser att vi har gjort en stor skillnad och hjälpt en hel del företag att växa, svarar dom.

Vad har ni för drivkraft?

– Vi älskar utmaningar, att skapa och förvalta ett företag är en dröm. Vi är väl medvetna om att konkurrensen är stor. Men känslan av att ge sig ut på nya äventyr och inte veta vart framtiden leder än är otroligt spännande, avslutar de.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.