Hart54 – ett boutiquegym med hela människan i fokus

Det är svårt att tro att Stockholms mysigaste boutiquegym döljer sig inne i kontorskomplexet mitt på Regeringsgatan. Men när man väl stigit in lämnar man vardagen och verkligenheten där ute. Hart54 lyckas kombinera känslan av premium och mysigt hem med knivskarp professionalism. Och det är just det som är receptet för framgång och ambitionen: att ta bort allt det där som är tråkigt och jobbigt med träning.

Att komma till Hart54 ska vara roligt, mysigt, härligt och på köpet får du träning och hälsocoachning i framkant.

– När man kommer till oss blir man väldigt väl omhändertagen i och med vår unika onboarding. Målet med träning för oss är alltid en långsiktigt hållbar livsstil. Det innebär att du som ny kund träffar flera av våra specialister inom närings- och kostlära, naprapati och givetvis ett antal tillfällen med din personliga tränare. Grunden i varje plan är ett antal hälsotester som sedan blir fokus för fortsättningen, säger Jonathan Kull, platschef på Hart 54 och fortsätter:

– Vi får kontinuerlig feedback från våra kunder och ser till att utbudet hela tiden matchar det de vill ha. Hittills har vi lyckats väldigt bra.

Efter träning behöver kroppen näring och energi. Därför har Hart54s nutritionister tagit fram en frukostmeny för bästa starten på dagen. Frukost serveras mellan sju och tio varje morgon och ingår givetvis i medlemskapet. Precis som kläder, handduk och ett låsbart skåp för dina skor. Det ska som sagt vara enkelt att träna.

Vad skiljer Hart54 från andra gym?

– När man kommer till oss blir man väldigt väl omhändertagen i och med vår unika onboarding. Målet med träning för oss är alltid en långsiktigt hållbar livsstil. Det innebär att du som ny kund träffar flera av våra specialister inom närings- och kostlära, fysioterapi och givetvis ett antal tillfällen med din personliga tränare. Tack vare en god analys av varje unika person kan vi lägga en långsiktig plan, säger Jonathan.

Vinsterna med träning är väldokumenterade. Förutom de rent fysiska och medicinska
förbättringarna, minskas risken för psykisk ohälsa och ångest. Träning och rörelse är kort och gott nyckeln till ett hälsosamt liv. Samtidigt är det ibland svårt att få ihop livspusslet. Barnen är sjuka, jobbmöten som tar över din lunchtid. Därför har vi på Hart54 samlat alla de delar du behöver för en hälsosam livsstil under samma tak.

Redan från klockan sex på morgonen till klockan sex på kvällen finns möjlighet att delta i våra populära klasser med några av Sveriges bästa tränare. För att behålla den personliga känslan har klasserna har vi små gruppklasser med upp till endast 12 st. Utbudet är stort och varierande. Från 60 minuter full body workout till 30 minuter högintensivt cardio och yoga eller pilates. Det finns något för alla intressen.

I ett samhälle där det mesta blir mer generiskt och ofta mer opersonligt har vi gått åt motsatt håll. Vi skapat ett familjärt och personligt gym med hög service. Det är det som gör Hart54 unikt menar platschef Jonathan Kull.

Jonathan Kull, platschef Hart54

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.